Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Znam da to sokantno zvuci ali na mobitelima i slicnim pizdarijama postoji chromecast, miracast....vecina playera to podrzava tako da...
Автоматски споено мислење:

Cega prva violina...
Apropos gorepomenutog, dok smo mi ganjali konzerve i sutali loptu po ulici on je razbijao panele tako da konstatacija o prvoj violini ima itekako smisla.

Razumem da castujem video sa letovanja ili da pogledamo fotke na velikom ekranu , ali zasto da gledam kanale preko mob. kad mogu direktno na TV-u. Ponekad You Tube jer me mrzi da tipkam na njihovoj platformi i toliko.

Apropos gorepomenutog, dok smo mi ganjali konzerve i sutali loptu po ulici on je razbijao panele tako da konstatacija o prvoj violini ima itekako smisla.
Ne znam za tebe,kad sam ja ganjao loptu personalnih racunara nije bilo...a ni panela.Moje interesovanje pocinje sa spekicom a tada iptv nije bio ni u najavi ali zato igrice...

Работи но му треба долго време да одговори на барањето. Значи проблем е со серверот каде е хостиран gigaiptv.
Мене ми дава порака access denied, не почнува воопшто....

Od toliko stranih servera nema potrebe ni lupati glavu za ove naše servere, trošenje vremena i živaca, a stranih servera sa našim programima ima na izvolite.
I to pravih 4k sta rasturaju.Kod nasih dva kanala malo boljih i vec mu se dive kad tamo brdo tih kanala slika rastura.Nema sta nema

Niko ziv od nasih nema 4K program.Ovo sta ima tvviet sk i evrosport to su UHD kanali a ne 4k.A stranci imaju da se zmrsnes u listi na 100 ono kanala.
Postuj nase jeb.. sta je tu je al okrenimo se zapadu.Evo ja i viettv cijenim ne zato sto mi luc luc dao da gledam badava.Ima nekoliko ok kanala.Ja i luc luc se volimo od 2015 godine.Jedino mene nikad ne gasi mogu po cijele dane gledat.

Последно уредено:
Ja iskreno ne branim i ne štitim naše servere, nego drkave zaštite i sva sranja sa njima da nemam ni sam volje za tim glupostima da se bahćem i opterećujem, jedan do dva servera strana i imam sve što mi treba, a ovi naši pa znam da ih neki štite i znam na koji način jer im preko foruma ukažu na propuste i onda mi koji ne znamo baš sve upadamo u začarani krug toga i ne možemo da upratimo sve, evo ja prvi ne mogu sve da upratim, ali se opet snađem i gledam ono što se može i tako, ali iskreno sve to postaje mukotrpno jer niti vremena niti živaca za sve ovo čast i poštovanje svim starijim ljudima od mene koji su u ovome od početka i koji znaju znanje iskreno divim im se na umeću i znanju.

Jos to sve dobro klapa jes da smo vec u godinama al se drzimo.Ja sam prezadovoljan kako to jos sve klapa.
Vise se ne zamaram ko sta stavi javno.
Автоматски споено мислење:

A koji serveri imaju najviše 4k kanala?
Vrti pa ces sam dokucit.Necemo vise na tacnu stavljat.Da ih upucate popreko.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom