Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако може и без слика да ги емитуваат Барнли

тибам мртвиот клуб

Барнли е национално богатство и не смее да испадне. Има таму други лузерски тимови за испаѓање.

И сеа Челзи?

275091275_10161898403194745_4303926308878205174_n.jpg

Не бе, озбилно.
Што следи, што се збори?

Швајцарски жив мртовец од 80 и кусур години и американски бизнисмен, дел од сопственичката структура (некои 20 отсто ама) од ЛА Доџерс.
Овие демек се најзагреани. Имало и други.

Конор МекГрегор се заебава по интернет, го пинга Челзи, сака да го купува.

Швајцарски жив мртовец од 80 и кусур години и американски бизнисмен, дел од сопственичката структура (некои 20 отсто ама) од ЛА Доџерс.
Овие демек се најзагреани. Имало и други.

Конор МекГрегор се заебава по интернет, го пинга Челзи, сака да го купува.
86. На земја мириса.

Друг газда со толку пари ќе најдат, може и со повеќе пари ќе најдат, ама со истата пасија за фудбал како Роман, тцк.. тешко.

Челси ми делува на добро поставен клуб, со стабилни луѓе. Маринчето ако не ја е*ат(кикнат де), мислам дека нема да имаат проблем. Е ако почне да менуваат луѓе од управа кои си ја знаат работата, не им бега Јунајтед сценарио...

„Би сакал да се обратам поради шпекулациите во претходните денови за моето сопствеништво на Челзи. Како што се изјаснив и претходно, секогаш носев одлуки во најдобар интерез за клубот. Во оваа ситуација донесов одлула да го продадам клубот, одлука која сметам дека е најдобро за Челзи, фановите, вработените, спонзорите и партнерите...
Продажбата нема да биде избрзана, а нема да барам од новите сопственици да ми враќаат позајмици. Ова никогаш не беше бизнис за мене, туку чиста страст за фудбалот и Челзи. Покрај тоа, мојот тим ќе основа фондација преку која нето приходите од продажбата ќе бидат донирани на жртвите од војната во Украина. Ова вклучува и помош на критичните сектори на кои им е потребна помош веднаш.
Мора да знаете дека ова е неверојатно тежок момент и одлука за мене и чувствувам болка што ќе се разделам со клубот на овој начин. Сепак, верувам дека е во најдобрите интереси за Челзи.
Се надевам дека ќе можам да го посетам „Стемфорд Бриџ“ за последен пат и да се поздравам со сите лично. Ми беше чест и привилегија што бев дел од Челзи и горд сум на сите достигнувања. Челзи и сите прирвзаници засекогаш ќе ми бидат во срцето“.

Дали со ова сака да купи симпатии од Западот или пак го прави во револт против Путин?

Челси ми делува на добро поставен клуб, со стабилни луѓе. Маринчето ако не ја е*ат(кикнат де), мислам дека нема да имаат проблем. Е ако почне да менуваат луѓе од управа кои си ја знаат работата, не им бега Јунајтед сценарио...
Тоа зависи каков газда ќе им дојде.

Дали со ова сака да купи симпатии од Западот или пак го прави во револт против Путин?
Лично мое мислење: гледа дека се што е некако поврзано со Русија е мета на навреди и сака да спречи Челзи можни негативни влијанија кон клубот

Ми личи дека не е поврзано ни со револт кон Путин нит па да се умилкува на Западот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom