dantemkd
demon hunter
И накрај Барли ќе остане Евертон ќе излета од лигата.Ако може и без слика да ги емитуваат Барнли
тибам мртвиот клуб

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И накрај Барли ќе остане Евертон ќе излета од лигата.Ако може и без слика да ги емитуваат Барнли
тибам мртвиот клуб
Ако може и без слика да ги емитуваат Барнли
тибам мртвиот клуб
Не бе, озбилно.
Не бе, озбилно.
Што следи, што се збори?
86. На земја мириса.Швајцарски жив мртовец од 80 и кусур години и американски бизнисмен, дел од сопственичката структура (некои 20 отсто ама) од ЛА Доџерс.
Овие демек се најзагреани. Имало и други.
Конор МекГрегор се заебава по интернет, го пинга Челзи, сака да го купува.
Некој побогат ќе ги купи...И сеа Челзи?
![]()
Друг газда со толку пари ќе најдат, може и со повеќе пари ќе најдат, ама со истата пасија за фудбал како Роман, тцк.. тешко.
Тоа зависи каков газда ќе им дојде.Челси ми делува на добро поставен клуб, со стабилни луѓе. Маринчето ако не ја е*ат(кикнат де), мислам дека нема да имаат проблем. Е ако почне да менуваат луѓе од управа кои си ја знаат работата, не им бега Јунајтед сценарио...
Лично мое мислење: гледа дека се што е некако поврзано со Русија е мета на навреди и сака да спречи Челзи можни негативни влијанија кон клуботДали со ова сака да купи симпатии од Западот или пак го прави во револт против Путин?