Хммм линков би требало да ти работи ова е амерички сајт.Од ЕУ можам да следам? Читам овде ја забраниле.
Работи, има надеж за демократијата. Туку ако ме снема за некој ден да знајш дека дошле по мене.Хммм линков би требало да ти работи ова е амерички сајт.
Ако не ти е страв дека ќе те пишат за руски шпиун во Германија кликни на линкот и провери.
Претежно глупости кажуваат на РТ, не е ништо поразличен од класичните мејнстим медии. Таков начин на пропаганда е. Мада можам да кажам дека се подобри од CNN, таа од CNN пред некој ден искина еден на сред зборење кога кажа дека не се слага во нешто со некого околу политиката со Русија.Работи, има надеж за демократијата. Туку ако ме снема за некој ден да знајш дека дошле по мене.
И онака телевизиите се заостанати. Не знам кој гледа СНН, ББС, ДВ, РТ или други слични телевизии.Претежно глупости кажуваат на РТ, не е ништо поразличен од класичните мејнстим медии. Таков начин на пропаганда е. Мада можам да кажам дека се подобри од CNN, таа од CNN пред некој ден искина еден на сред зборење кога кажа дека не се слага во нешто со некого околу политиката со Русија.
Добри се за општо ретроспектива да видиш од време на време и толку. Вистина и realtime вести сигурно нема да видиш, све се редактира и планира однапред и цензурирано е до вкрај.И онака телевизиите се заостанати. Не знам кој гледа СНН, ББС, ДВ, РТ или други слични телевизии.
Нормално, затоа нивната улога премногу се преценува.Добри се за општо ретроспектива да видиш од време на време и толку. Вистина и realtime вести сигурно нема да видиш, све се редактира и планира однапред и цензурирано е до вкрај.
Taka e ,нема на РТ LGBT пропаганда.Претежно глупости кажуваат на РТ, не е ништо поразличен од класичните мејнстим медии. Таков начин на пропаганда е. Мада можам да кажам дека се подобри од CNN, таа од CNN пред некој ден искина еден на сред зборење кога кажа дека не се слага во нешто со некого околу политиката со Русија.
РТ е граден да таргетира западњаци, според нивниот ментален склоп, затоа ти личи на идиотски. Без разлика што пропагира. Такви медиуми на балканот не поминуваат веќе одамна. А како што гледам и во САД веќе не ги сакаат.Taka e ,нема на РТ LGBT пропаганда.
Фино слагаш коцкиците, мене оваа ми фалеше за подобро да сконтам светата војна на Путинчо и зашто воукерите толку не го лајкаат.
Ами не функционира -таа е се едно кога Русите снимаат филмови според Агата Кристи и Ал. Думас, а Американците снимаат филмови според Толстој.РТ е граден да таргетира западњаци, според нивниот ментален склоп, затоа ти личи на идиотски. Без разлика што пропагира. Такви медиуми на балканот не поминуваат веќе одамна. А како што гледам и во САД веќе не ги сакаат.