Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Dr. Lin?
Одма ќе најдам друг доктор шо вика дека е мнооогу препорачливо да се пуши грас.
На пример... Dr. Dre. Го знаете? Стопути попознато и поетаблирано име во светот, од некоја си Dr. Lin.
Кој рече дека е препорачлуво да се пуши грас?
Најди кај сум го рекол тоа па цитирај ме.

Шо сакаш владата на САД да каже? Дека тревата е здрава?

Не лажи, нека не одат на клипери, клавет дрога вжетоните.

Добро то со исклучоци.. Нешто локација на флиперницата :helou:

Kazujte vreme na cistenje od Gandzata za da nemoze detekcija da ti napravat na lekar.....

Kazujte vreme na cistenje od Gandzata za da nemoze detekcija da ti napravat na lekar.....
Зависи од редовноста и тестот.
У мокрача ако си релативно редовен (еднаш на недела/две) ќе ти треба недела/две да се исчисти (крв одма се чисти, а коса и такви ствари верувам нема да ти испитуваат.)
Ама ако си редовен (3-4-5 пати неделно) ќе треба и поише од месец дена.

Зависи од редовноста и тестот.
У мокрача ако си релативно редовен (еднаш на недела/две) ќе ти треба недела/две да се исчисти (крв одма се чисти, а коса и такви ствари верувам нема да ти испитуваат.)
Ама ако си редовен (3-4-5 пати неделно) ќе треба и поише од месец дена.

Не го лажи бе (:
3-5 пути неделно, за 2-3 недли е топтан (:

Пиј што повеќе течности за да мочаш повеќе; трчај за да се испотиш убаво и ќе се отстрани од телото многу брзо.

Пиј што повеќе течности за да мочаш повеќе; трчај за да се испотиш убаво и ќе се отстрани од телото многу брзо.
И да пиеш некој чај шо тера на мочање (прашај бабати, сто посто знае)

^
Пази само да не биде од ова радиоактивново. Читам не било арно за здравјето... ;)

--- надополнето ---

Шо сакаш владата на САД да каже? Дека тревата е здрава?

Не лажи, нека не одат на клипери, клавет дрога вжетоните.
Да! :) Но, бидејќи заради добро познати причини знам дека нема да каже, затоа јас ќе кажам... again and again and again. Каде стигнам. ;)

Не сум ги знаел овие работи. Значи ако станува збор за everyday sunshine, тогаш ќе треба отприлика месец дена?

Yup (:
Али ко шо кажа Марио, зависи од исхрана и од внесување течности, чуда, врагови...

Thanks Momci na odgovorite da trcam vezbam teretana sekako pijam mn tecnosti jako se hranam se e ok ama sepak ponekogas znam da se prepariram :D a sega imam nekoj izpituvanja pa zatoa prasuvam ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom