Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ван Гал го стави Крул на светско чинам на минута пред крај, и фати овој 2 пенала и поминаа понатака.
Кога го сменија одма ми текна на тоа. Ван Гал така ја доби Костарика, ама истиот потег го кошташе со Аргентина во полуфиналето. Не може стално да пали таа финта.

Жоржињо погоди што погоди во пенал серијата, на 24-ти март нека утне или нека му одбранат. :cool:

Покрај извинувањето, според мои извори, Лампард добил и пакетче гумени бонбони, стопроцентен сок од круша и букет лалиња.

Каква лига, каква ментална оболеност. :pos:

И она на Лукаку со Ливерпул не беше офсајд ама добро.
И стартот на Кеита беше за жолт ама пак добро.

И она на Лукаку со Ливерпул не беше офсајд ама добро.
И стартот на Кеита беше за жолт ама пак добро.

Жолт за Кеита, ако Клоп судеше. Мораше да заврши со црвен. Наместо тоа, прекршок за Ливерпул досуди Атвел. Коректно, на место, нема што.
Офсајдот од Лукаку е друга приказна и повод за сите оние контра-варџии само да ги зајакнуваат своите позиции.

Џабе е кога сепак некој позади решава дали, кога и како ќе ги прикаже линиите и ќе се реши да го повика главниот арбитар да погледне.

Коа го удри Маунт?
Престрог си.

Не, не. Тоа со Маунт беше само за прекршок. Атвел тоа го досуди како фаул за Ливерпул, инаку. :pos:

За ситуацијата со Чалоба зборувам. Да, двајцата отидоа повисоко и со крената нога, да двајцата веројатно немаа намера, но на крајот крампоните на Кеита се најдоа на ногата на Чалоба, а овој заврши со конци.

20220228_092922.jpg20220228_092925.jpg

Патем, немаше ниту фаул за Челзи, исто така.

Покрај извинувањето, според мои извори, Лампард добил и пакетче гумени бонбони, стопроцентен сок од круша и букет лалиња.

Каква лига, каква ментална оболеност. :pos:
Таман ќе си има занимација за во Чемпионшип следната сезона. :ROFLMAO:

И понатака ми е мистерија кога фан на одредена екипа тврди дека неговиот тим е најоштетен, кога судииве се катастрофа на скоро секој меч, и прашање е само на кого ке му се падне полошиот дел од одлуките на истиот.

И понатака ми е мистерија кога фан на одредена екипа тврди дека неговиот тим е најоштетен, кога судииве се катастрофа на скоро секој меч, и прашање е само на кого ке му се падне полошиот дел од одлуките на истиот.

Ситуацијата со Лукаку и офсајдот може да се стави во таа категорија. Се случувало и претходно и правилото за офсајд е мизерно.

Ситуацијата со Кеита не е само до критериумот и лошата арбитража. Има тука дебела тенденциозност. Претерано видлива. Еве, не мора ниту жолт, ниту црвен. Не мора. Не мора ниту ВАР да се вклучи. Ама нема некој што може да ме убеди дека постои толку ужасен судија што стартот на Кеита ќе го окарактеризира како ФАУЛ за Ливерпул. Ова е одличен показател за интенцијата на арбитарот.

Епа не може Челзи да загуби четири последни финалиња во куповите и на сите четири да има неверојатно многу недоследности и спорни одлуки. А на некои од нив биле и различни судии, на некои од нив не ни постоел ВАР системот.

Повели, од 2017-та до завчера. Ова не е субјективно чувство. Самото се прикажува.

Најјакото е што ФА мува не ги лази. Ништо не се презема и од сезона во сезона судењето е полошо. Максимум некое извинување чат-пат.
Да ми кажеше некој дека при прекрасна измислица како ВАР ќе гледаме вакви бламажи, ќе го направев ненормален.

Последно уредено:
Затоа што овде сме во бабл и се читаме едни други и се ствара слика дека одредени фанови на „некоја екипа“ се бунат, факт е дека се случува на секој меч.
Исто друг факт е дека ништо не се презема по ова прашање, ајде си изгубил поени во лигашка утакмица ама кога ќе се суди криминално финале како тоа завчера, проблем е.

Друго е ракомет, башка тоа влагање само за да пуца седмерци е кога некој играч од најјакиве го одмараат а уствари е прв пеналџија за тимот, пример Хансен во Данска доста често го прави тоа.

Не ме јеби при одлична партија на Менди после 120 минути го вадиш и го ставаш Кепа кој генерално е каде каде послаб голман од него.
Абе знам јас ти зошто сакаше Менди да ги брани пеналите. Кога немаше да допри топка, да му ебеше се црнечко овде. :brlav:

Иначе овој Стрјуарт Атвел ми е ептен везвеза судија. Не знам што го форсираат толку.

Барнли - Лестер без коментатор на 8ца.

ама добро, мора да има место на ХД за ултра јаката германска треќа лига.

тибам мртвиот спорт клуб

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom