Дрога ( Наркотични дроги )

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Има веќе 3 години од кога брат ми умре од предозирање со марихуана. Бил на некоја журка, го терале другарите да запали уште еден, уште еден се док не се онесвестил. Им било страв да се јават на брза помош и го отавиле да умре. Така да не трескај глупости добро?
Дечко сочуство до брат ти, али од марихуана како што кажа човекот што го цитира, никој не умрел. Тоа дали мешале они АТОМСКИ БОМБИ И МАРИХУАНА, и после марихуаната е крива... е друга работа.
:smir:

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Има веќе 3 години од кога брат ми умре од предозирање со марихуана. Бил на некоја журка, го терале другарите да запали уште еден, уште еден се док не се онесвестил. Им било страв да се јават на брза помош и го отавиле да умре. Така да не трескај глупости добро?
Сочувство за брат ти.

Со марихуана не можеш да се предозираш. Кој знае од што му било. ...или што „марихуана“ пушел.

I

Intex

Гостин
Може умрел брат ти, не велам не како другите, ама можам и да претпоставам како било.

Пиеле, пиеле, пиеле, пиеле, пушеле мара, пак пиеле, пак пушеле, пак пиеле, пак пушеле и пушеле. Се онесвестил брат ти, не стигнал до токсикологија, или не повратил, и фино лепо умрел.
Не умрел од марата, туку од алкохолот.

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Може умрел брат ти, не велам не како другите, ама можам и да претпоставам како било.

Пиеле, пиеле, пиеле, пиеле, пушеле мара, пак пиеле, пак пушеле, пак пиеле, пак пушеле и пушеле. Се онесвестил брат ти, не стигнал до токсикологија, или не повратил, и фино лепо умрел.
Не умрел од марата, туку од алкохолот.
да не се повторуваме ,доби одговор од човек што има пробано се на ова поле .

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Не може да се умре од ганџата бре како што кажа Архангеле може да пиеле повоќе од колку што му држи газот и да неможел да поврате ми се има и мене десено тоа да неможам да повратам у комбинација на 2 чуда.

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
ај уште 1 кажете му дека неможе да умре од гане !

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
едно прашање до сите на темава. Марихуаната ДРОГА Е?

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Дрога е, ама ако одиме понатаму во квалификации би било дека е лесна дрога, значи во никој случај не може да се изедначува со хероин и остала синтетика. Сепак марихуаната е растение кое си расте само од себе, мајка природа, а не е синтетички произведено.
Во споредба со алкохолот, најблиска споредба би била дека марихуаната е пиво :icon_lol:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ако е прсканица, тогаш да, дрога е :tv:

Шала на страна, да дрога е. THC-то ја прави да биде дрога. Ама зборот дрога е премногу јак и реферира на хероин и останати синтентички дроги кои не се ни блиску до конзумирање марихуана. Треба да се направи нов термин за трава. :)

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Абе дрога може да е дрога али за мене не е придоно си е како што ти расте дома доматот во двор така и ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom