Тие во Бердjанск са етнички руси.Mn nelogicni raboti od strana na rusive.
Ako ne gi sakaat zaso gi zalat. Uletaj so bombardiranje 3 meseci i posle pesadija.
Тие во Бердjанск са етнички руси.Mn nelogicni raboti od strana na rusive.
Ako ne gi sakaat zaso gi zalat. Uletaj so bombardiranje 3 meseci i posle pesadija.
ЛинкПреговорите завршија, информации нема. Ќе ги чуват за себе?
Од Харков сабајле имаше видеа како Азов бомбардира цивилни згради со Град.Убација во втора брзина во Харков и сеа видеа од загинати цивили насекаде.
Чек чек чек.... србија може да лета над ЕУ држави..... зашо волку огромен круг има напраено? Секако прелетува преку Грција.... не ми е логично ова нешто.....
Млатењето мора да продолжи до крај, се‘ додека Русите не го исполнат тоа што го планираат. Во спротивно, корисниот идиот од Украина ќе одолговлекува, а во меѓувреме (веќе и почнато...) ќе ангажира платеници, од кои ќе се надева дека ќе постигне подобра преговарачка позиција.Линк
Не ја прочитав веста у целост и незнам дали е точна али условите наводно им се да се тргнат русите од днр лнр и да го вратат кремељ....
Мме се понашаат као они да ја нападнале Русија... ако е ова точно и не договориле ништо ке има пак млатење дефинитивно.....
Овие се собрале и викаа На Бој На Бој. Не е дека ги мрзат Русите.Mn nelogicni raboti od strana na rusive.
Дамоj (Оди си дома).Овие се собрале и викаа На Бој На Бој. Не е дека ги мрзат Русите.
Искрено од далеку се гледа дека се спремни да одат до крај и едните и другите.... и вчера кажав и потајно сеуште се надевам и сакам да се договорат и да направат компромис ( ко шо не натераа нас да напраиме нели за името ) за да го спречат уништувањето на државата ма да уште не почнале русиве да им ја уништуваат или како второ сценарио да им падне киев за да прекине целава операција на русиве...Млатењето мора да продолжи до крај, се‘ додека Русите не го исполнат тоа што го планираат. Во спротивно, корисниот идиот од Украина ќе одолговлекува, а во меѓувреме (веќе и почнато...) ќе ангажира платеници, од кои ќе се надева дека ќе постигне подобра преговарачка позиција.
Решението со Украина мора да биде долгорочно, за да биде и РФ раат од нејзината западна граница. Во спротиво, во било кое време може да се најде уште некоја корисна будала која нас‘скана од Западот, ќе почне да војува со РФ по некој измислен основ.
Дамоj (Оди си дома).Овие се собрале и викаа На Бој На Бој. Не е дека ги мрзат Русите.
Така ли викаат, добро не разбирам баш. Ама односот им е како на свои да викаат. Овие се само нервозни зошто раатот им го заебале овие денови, а и башка асфалтот го изорале. Ништо страшно...Дамоj (Оди си дома).
Rabotata e so ovie se mirnite, tie nervoznite se na front verojarno.Така ли викаат, добро не разбирам баш. Ама односот им е како на свои да викаат. Овие се само нервозни зошто раатот им го заебале овие денови, а и башка асфалтот го изорале. Ништо страшно...
toa dee, posebno bateto so kapata.