Постапува рефлексно како и било која држава до нуклеарно вооружување, кое малтене е фактор засигурност на државата.Непотребно го вртиш муабетот. Поентата ми беше дека Германија да беше прва со нуклеарки, Хитлер сигурно ќе ги употребеше за да не дозволи да изгубат во војната. Тоа што САД беа првите што употребија нуклеарки не значи дека ќе беа единствените. Во неколку прилики и они и СССР биле блиску да употребат. А сега гледаме дека Путин прв се заканува со нуклеарки.
А што ги прави тоа бушовци клинтон и обама?Почна целосна инвазија на соседна земја, праќа свои војници да гинат непотребно, и се заканува со нуклеарно оружје. Да, лудак е. Хитлер 2.0.
Oзбилно?На телевизија на сателит на тв Сител го гледам тој билдерот од форумов Стеф па нешто крипто стана манијак. Дечкото извадил булгарски пасапорт па за Бугарски тв збори бугарски, еве ви чист пример за македонче како се продава.
Барајте снимкаНа телевизија на сателит на тв Сител го гледам тој билдерот од форумов Стеф па нешто крипто стана манијак. Дечкото извадил булгарски пасапорт па за Бугарски тв збори бугарски, еве ви чист пример за македонче како се продава.
Taka, taka, samo najdobri nameri imavte, ve prelazaja, vo podrum bevte i taka. Eheheeee kolku pati ovoj muabet go imam slusano i procitano , posebno vo poslednite godina dve duri i malce dosadnicki mi stanavte.More glupav celo vreme pisham deka ne sum Severdjan ama ti si glupav i ne mozesh da razberesh megju redovi. Treba celo vreme ko na malo dete da se objasni, nemam BG pasosh GLUPAV choveku, odamna sum vo stranstvo. Celo vreme glupav Grujoidu velam deka ne treba da se delime, oti si nekoe vmrovsko piunche i drkash na Milenko i Grujo. Te molam vishe ne mi repliciraj GLUPAV CHOVEKU, ne vredi da gubam vreme od zivotov dur se objasnuvam so nekoj maloumen
Аха ,еве ги кадировците .Имаше видеа на јутјуб како илјадници Чеченски борци во полна борбена опрема со Чеченски и Руски знамиња во рацете се спремаат за заминување кон Киев/Украина !
Не значи тоа. Никако.Значи затоа што НАТО ја бомбардираше Југославија сега сите можат да се пукаат едни со други без срам и перде посочувајќи ете они го направија тоа.
Одличен мајндсет
За жал на Украинскиот народ, ќе се сложам дека Зелински е Украинскиот Заеф...
Удрииииииии само јакоАха ,еве ги кадировците .
Тука пола форум се радуваше како ќе убиват и колат наред.......
Кога еднаш ќе се прекршат правилата, а прекршени се повеќепати, последиците се и допрва ќе бидат катастрофални по целата планета и човештво... Не сум јас про-руски ориентиран, едноставно само тврдам дека западната политика е срање и е тотално лицемерна и двојно-аршинска... Осум години натовците ги пумпаа Украинците и Украина со нивното оружје и ги с'скаа и натераа да се конфронтираат со Русија и сега на Русите им пукна филмот, а овие јадни остаени сами на себе, епа сега кој им е крив, ќе го јадат и нека го јадат стапот до крај тие националистички дегени Кличковци, Порошенковци, Тимошенковци, Јушченковци, Зеленковски и остала Кијеванска пропала елита !Значи затоа што НАТО ја бомбардираше Југославија сега сите можат да се пукаат едни со други без срам и перде посочувајќи ете они го направија тоа.
Одличен мајндсет
Најубав жанр, постапокалипсаПоследниве денови пред заспивање се ми поминуваат некои мисли дека ќе се разбудам во некој постапокалиптичен свет, да не биде работава како на филмов: