Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
И разочарувачки и не толку лошо во исто време. Една грешка на Де Лигт кошташе. Другото во рамки на очекувањата, ала Макс игра. Шиљо ме плашеше цело време ко уплашен, а Рабио ми останува фудбалска енигма како успева да убеди тренери дека заслужува да игра фудбал. Штета и за неколкуте добри акции и полушанси неикористени.

Сепак, се е во наши раце за проаѓање даље на домашен терен, да се надеваме дека ќе остане некој читав у тимот до тогаш и ќе има покомплетен тим на располагање.

Штета што не доби црвен Рабио, а го заслужи. Не дека ќе се сменеше нешто на полошо у нашава игра ако добиеше црвен, а вака ќе мора и на реваншот да го гледаме...

Стандард Рабиот и Мората легенди... Скроз очекувана постава, тактика и резултат. Незнам кој е по крив за антифудбалов што го играме, дали Алегри или па тоа е единствен начин за да се извади резултат со овие играчи.

Ако остане Дибала греота ке биде следна сезона да имаме напад со Киеза, Дуле и Дијабола и да ги води дефанзивен тренер како Алегри.

Цело време игравме 352, Сандро беше ЦВ и пл беше очаен.

Ова мислам дека беше последната утакмица на Рабио.

Зошто Закарија не играше од прва минута? Мората требаше да го извади уште од 60-та минута, незнам што чекаше само... го имаше Кин и Сулето.

Врати се Пирло, се ти е простено.

Aj uste malku ako umrenion na klupa produzi vaka, kje mu e posledna sezona vo Juve….Sepak ne igravme so Real a so Viljareal, realno osven Albiol koj ima 370 god i Lo Celso ne znam drug igrach na Viljareal, taka da deka sme nemale ekipa ne e opravdanie, kaj ovoj i” prime “Mesi i Cr7 da dojdat kje nema da mozat povishe od 20 gola da dadat po shto bekovi kje gi igra :toe:

Иначе прошлата недела се напалија сите на Бента и Кулу дека играле 90 минути со Манчестер и победиле,за после неколку дена тимот што е 18 ти на табела у Англија и без 4 првотимци да ги победи Тотенхем.И пак со Бента и Кулу у тим !

Иначе прошлата недела се напалија сите на Бента и Кулу дека играле 90 минути со Манчестер и победиле,за после неколку дена тимот што е 18 ти на табела у Англија и без 4 првотимци да ги победи Тотенхем.И пак со Бента и Кулу у тим !
Nikoj ne se napalil deka igrale i pobedile, imam 1000x pishano deka Kuron e ubedlivo najslab igrach shto igral za Juve nekad (so minutaza) a dzindzeron si e prosek, se molime da igraat i da gi otkupat siguren sum deka nikoj ne gi saka nazad
Автоматски споено мислење:

Остај тоа, пола тим е повреден.
Povredeni ne povredeni treba pobeda, site iskiksiraa i so fucking Empoli igrame

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom