Моментално во границите кои што се сега, за другото ќе се одлучува дополнително.Не дознав во кои граници ги признаваат Донецк и Луганск Русиве, во територијата што ја држат бунтовниците или во вистинската територија на провинциите.
Abe i nie gi izbravme tehnicki, ama sepak forum e ova, ne ne prati nikoj so kje piseme (bar nas)Зошто и тие како Украина ги избраа САД и Германија како страна.
Zelensky reportedly told Biden about introducing martial law in the Donetsk and Luhansk regions, Biden's reply was that it should be solved diplomatically – Ukrainian media citing Zelensky's office
Ukrainian commander to me via text just now from the frontline in the Donbas: ‘We’ve been under shelling all day and yesterday. We watched Putin’s speech and now we are waiting... No new orders from military leadership except be covered with armor and watch for drones.’
Ајде да видиме Украинците како ќе реагираат на ова. До сега мукла.Моментално во границите кои што се сега, за другото ќе се одлучува дополнително.
Ние нит некогаш сме биле, нит некогаш ќе бидеме цел на интерес на Русите. Со Бугарите од друга страна си имаат подоста историја на силна љубов.Abe i nie gi izbravme tehnicki, ama sepak forum e ova, ne ne prati nikoj so kje piseme (bar nas)
Mozi niv gi pratat sto pisuvaatAbe i nie gi izbravme tehnicki, ama sepak forum e ova, ne ne prati nikoj so kje piseme (bar nas)
Териториите кои се под нивна контрола во моментов.Не дознав во кои граници ги признаваат Донецк и Луганск Русиве, во територијата што ја држат бунтовниците или во вистинската територија на провинциите.
Има право министерот, зарем за парцијални територии да јадат санкции...Териториите кои се под нивна контрола во моментов.
Е сега ако одат кон целосна контрола на цел регион Донбас, тогаш ќе биде интересно.
Ako bidi da bidiИма право министерот, зарем за парцијални територии да јадат санкции...