МНОГУ ПАРИ А МАЛКУ МУЗИКА.TopPeak Mini Morph барај. Било што од ToPeak е одлично.
И ја истото се прашувам, сакам само него да го сменамДали некој има менувано само chainring на погон од роад бајк,
каде има да се купи само chainring и каде прават замена без да се менува цел погон?
Да прашаш по сервисиве кај нас, но не верувам дека ќе најдеш нови. Јас би постирал на групите на FB за велосипеди, да видиш дали продава некој или пак да порачаш од странство, па да во сервис/сам да го смениш. Исто така зависи за кој chainring сакаш да менуваш, ако се двата, види цени за цел crankset, можеби ќе најдеш нешто ново/малце користено со слична цена на chainring-ови со достава од ЕУ. Напомена дека може да ставиш 105 на Ultegra и обратно, се додека е исто растојанието меѓу штрафовите, истото мислам важи и за Tiagra.Дали некој има менувано само chainring на погон од роад бајк,
каде има да се купи само chainring и каде прават замена без да се менува цел погон?
Ај прашај го Мартин сервисерот во Мерида позади Ким автобуската:https://www.facebook.com/mladenovskimartinДали некој има менувано само chainring на погон од роад бајк,
Ме мрзи да копам...Од кај препорачувате да купам кацига, би сакал да е црна, еднобојна?
AliexpressМе мрзи да копам...Од кај препорачувате да купам кацига, би сакал да е црна, еднобојна?
ни под разноAliexpress
Плаќај четирикратно поскапо по продавници.ни под разно
Купувам од Али, но ако бараш безбедност кацигите не ти се паметна идеа. За да продадеш кацига, треба стандарди да исполниш. На Али имаш сѐ, само не стандарди.Плаќај четирикратно поскапо по продавници.
А од кај набавуваат продавнициве низ град?Купувам од Али, но ако бараш безбедност кацигите не ти се паметна идеа. За да продадеш кацига, треба стандарди да исполниш. На Али имаш сѐ, само не стандарди.
Стандарди се исполнуваат ако кацигата е тестирана и може да гарантира одредена безбедност. Доколку кацигата ти има налепница со CE, тогаш задоволува критериум. А на Алиекспрес може ќе залепат таква налепница, но сите знаеме дека е продавница број 1 на фалсификати и имитации на марки.