Диле Јоргачев
Одделение за заштита на народот
- Член од
- 3 април 2017
- Мислења
- 8.693
- Поени од реакции
- 28.204
Нутрибулет е дно
Зошто!?Нутрибулет е дно
Од 800w + сите се добри...
Не сум го имал овој, ама мој совет да бегаш од соковник со стаклена чаша (особено дебела чаша).
Де бре колку дебело стакло е ова како успеавте да го скршите, ми се чини да го фрлам од 5ти спрат нема гајле да имаНе сум го имал овој, ама мој совет да бегаш од соковник со стаклена чаша (особено дебела чаша).
Кај мене на претходниот ја скршивме чашата, не најдов нова и го исфрлив (моторот си работеше перфектно).
Колку се потешки, толку се подосадни за миење.
Мокри рацете, се лизна на плочки во кујна, сол се направи, инаку беше многу дебело стакло.Де бре колку дебело стакло е ова како успеавте да го скршите, ми се чини да го фрлам од 5ти спрат нема гајле да имаБар на филипсот е такво, делува исто и ова.
Да таа нема да се скрши но ќе пиеш отрови оти и во оваа што велаат BPA free пластика е штетна,па зошто тогаш на забранија за употреба на бебиња, -Пластиката ја менува бојата и станува никаква во однос на дизајн..изглед..,Мокри рацете, се лизна на плочки во кујна, сол се направи, инаку беше многу дебело стакло.
Пластичната на Vox-от нема да се скрши и да ја пуцнам низ прозор![]()
ок, купи си ти тоа што мислиш дека треба, јас ќе се трујам со пластиката.Да таа нема да се скрши но ќе пиеш отрови оти и во оваа што велаат BPA free пластика е штетна,па зошто тогаш на забранија за употреба на бебиња, -Пластиката ја менува бојата и станува никаква во однос на дизајн..изглед..,
Автоматски споено мислење:
Инаку овие но нејм..блендери се исти како делимано,и траат година до две, само што делимано е со цени 3пати поголеми како брендовите а немаат ни б од бренд жива превара..
Инаку секаде Блендери како Бош,Тефал,Филипд секаде се поефтини само кај нас дерат,па уште и ти викаат попуст 15% а на интернет во други држави поефтини дури за 2000-3000 со се попустот
Инаку најдобри се. Вакум блендерите,кои кај нас ги нема а тие шо ги има се скапи
Тоа е твој избор,може и од камени мост да скокаш,или со глава да рушиш ѕидови,тоа се вика слободна воља..ок, купи си ти тоа што мислиш дека треба, јас ќе се трујам со пластиката.
presava e dobra, klasicen sokovnik nema da ti brka rabota. jas nemam koristeno nesto vakvo ali u thailand cesto gi gledam so toa cedat....dali nekoj kupuval/koristi sokovnik/cedaka za kalinki (pomegranate juicer)?
Uzman Professionell apelsinpress, gjutjärn och rostfritt stål, juice, orange, granatäpplejuicer, citrusjuicer, kökshjälp, apelsinpress (röd) : Amazon.se: Hem & kök
Uzman Professionell apelsinpress, gjutjärn och rostfritt stål, juice, orange, granatäpplejuicer, citrusjuicer, kökshjälp, apelsinpress (röd) : Amazon.se: Hem & kökwww.amazon.se
ja gledam presava, neznam dali klasicen sokovnik bi bil dobro resenie za kalinki.