Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ти е за Скопје за во стан земи си конзолна 3.5kw, 45 000 имаш во грее а со останатите пари смени си пвцКој парапетен-нискомонтажен 5,5 кв инвертер би ми го препорачале,а неговата цена да биде до кај 70.000,оо денари.Бев заинтересиран за марката Gree, но на форумот наидов на спротивставени мислења за него.Добив препорака за брендот COOPER&HUNTER,наводно американско прозводство. Потребно ми е за загревање на дел од стан,односно површина од околу 45м2,квалитетна градба,но со дрвена столарија...
Imam i termo 6kwТоа е околу 500 киловати потрошувачка на климата?

C&H e samo nalepnica, nema proizvodstvo, Ukrainska firma, nisto poveke…..samo sonista za amerika.Кој парапетен-нискомонтажен 5,5 кв инвертер би ми го препорачале,а неговата цена да биде до кај 70.000,оо денари.Бев заинтересиран за марката Gree, но на форумот наидов на спротивставени мислења за него.Добив препорака за брендот COOPER&HUNTER,наводно американско прозводство. Потребно ми е за загревање на дел од стан,односно површина од околу 45м2,квалитетна градба,но со дрвена столарија...
Го глеав Александар на Оливер Стоун.
Намерно 5 ѕвезди му стаив, за инат.
НАШ Е!!!!!
kolkava ti e smetkata za struja??!??!?!?!Од декември го немам исклучено инвертерот кога е паметно да почнам со исклучување кога не сум дома?