Себичен во сексот или грешам ?

• Креатор на темата Креатор на темата Qween... 779
  • Време на започнување Време на започнување
Дали би сакал некој на жена ти таков совет да и подели?
Прво, жена ми нема да дојде на форум и да прашува прашања за нашиот сексуален живот, ќе разговараме доколку има проблем. Второ: јас не сум неандерталец кој не знае дека и жените треба да бидат задоволени. Ако не беше така, т.е. да не беше исполнето и првото и второто, тогаш да, веројатно заслужувам некој да и даде таков совет. ;)
Ова дополнително: секој месец се појавува некој нов член кој сосем случајно знае како и токму каде да отвори теми кои често вклучуваат edgy прашања за сексот, по што се потврдува дека е некој е дојден за да трола, и наскоро потоа е баниран зашто ќе испадне дупли user или нешто слично. Дај боже да грешам, ама во тој случај па сум во право со „советот“. ;)

Прво, жена ми нема да дојде на форум и да прашува прашања за нашиот сексуален живот, ќе разговараме доколку има проблем. Второ: јас не сум неандерталец кој не знае дека и жените треба да бидат задоволени. Ако не беше така, т.е. да не беше исполнето и првото и второто, тогаш да, веројатно заслужувам некој да и даде таков совет. ;)
Ова дополнително: секој месец се појавува некој нов член кој сосем случајно знае како и токму каде да отвори теми кои често вклучуваат edgy прашања за сексот, по што се потврдува дека е некој е дојден за да трола, и наскоро потоа е баниран зашто ќе испадне дупли user или нешто слично. Дај боже да грешам, ама во тој случај па сум во право со „советот“. ;)

Никогаш не можеш да знаеш кој отвара теми на кајгана. Што се однесува до тролањето, јас сум убеден дека таквите ликови како мачкица22 со аватар на полугола жена и прашање од типот дали уживате во аналниот секс ги отвара некој од редакцијата на кајгана, да се точка играта и да се тепаат муабети.

Stani I ti, pa po nego I otkako ke se Izmie, fani go za uvce I reci mu da se vrati vkrevet da si ja zavrsi zapocnatata rabota!
Pa neka gleda bledo:confused:
Топла, ти на твоето мажуле маста му ја вадиш гарант. Го цедиш до макс братот

Трол или не, не дека нема вакви мажи.
Не се согласувам со делот варање, но ова требало да се разговара дур си во врска и дали може да се оправи. Ако не сте компатибилни, не сте, јбг. Јас не знам како луѓе не прават муабет за вакви ствари, но тоа само докажува колку самите се цените, т.е ич.

Да не го тераше толку по кафани сега уште ќе му рипаше, вака холестерол го изеде човекот.
Да не беше оваа проклета корона, уште ќе го терав по кафеани да оди:anco:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom