Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima dali moze francuski i belgiski kanali hvalla
Supernova Telekom ima listu ?moze li jedna lista supernova za mene,hvala
Možda je mislio na udp...Supernova Telekom ima listu ?
To se jednostavno ne deli. Nego sam pa udri. Prikupi IP opsege, naoružaj se strpljenjem, PC uključen 24/7, to je recept. Nemam ni ja, trenutno, i šta ću sad? Jednostavno tražiš pa kad uloviš, uloviš. A kad uloviš onda budi čovek pa čuvaj i radi sa tim ono šta treba, gledaj! Srećno.moze li jedna lista supernova za mene,hvala
moze link od skener
Koji alat koristis za skrener UDP listiTo se jednostavno ne deli. Nego sam pa udri. Prikupi IP opsege, naoružaj se strpljenjem, PC uključen 24/7, to je recept. Nemam ni ja, trenutno, i šta ću sad? Jednostavno tražiš pa kad uloviš, uloviš. A kad uloviš onda budi čovek pa čuvaj i radi sa tim ono šta treba, gledaj! Srećno.
WotWeb. Ranije HTTP Proxy Scanner i Udpxy_scan. Ali mi se Wotweb pokazao najpouzdaniji, testirao sam ga bezbroj puta na UDPXY adresama koje već imam, našao perfektan ####ms timeout i ne omašuje nikada i za razliku od HTTP Scanner-a pokaže ti server type odnosno "udpxy" i odmah vidiš jel našao šta. A i dobra stvar je što ima import za IP opsege, u .txt fajl staviš IP opsege i samo preko Browse za sekund ubaciš sve.Koji alat koristis za skrener UDP listi