Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Па цветчињата се нај потентниот дел од растението :)

И, неверуем баш дека салвиата била легална пред 2-3 години..
Каде била легална?

Da i edinstveni, samo me zbuni sho pisha najpotentite kako da ima nekoa selekcija pri podgotovkata. Kako i da e White Widow i Jack Harrer se dovolni covek da svati oti marihanata e nelegalna :)

Da i edinstveni, samo me zbuni sho pisha najpotentite kako da ima nekoa selekcija pri podgotovkata

Има селекција, се земаат само цветовите, а не и целото растение, односно листовите.
У класичен марихуана џоинт имаш како листови така и цветчиња.
А во хашишот се тргаат само цветчињата :)

Има селекција, се земаат само цветовите, а не и целото растение, односно листовите.

Eve tuka znam ima celosna procedura kako sho pravat. Malku e poinakva taa selekcinja ama vo globala e kako sho rece. Najinteresno vo dokumentariov e skoro cela familija ucestuva vo podgotovkata kako kaj nas sho e ajvarot :D

Attachments

• 229673.jpg
    229673.jpg
    39,3 KB · Прегледи: 17
Ах, неможам да погледнам пријателе, го чита као слика највероватно :)
Инаку, ах, кога би имало White Widow кај нас :)
Кај нас има строго канабис сатива, даун канабис, а поретко се наоѓа индика, односно хај канабис..
Јес да браќава наши, пошо го окупирале тетово, без гајле носат мароканец, јамајканец и тако даље... :)
У секој случај, пак не укапирав зашо е нелегална :)

Ах, неможам да погледнам пријателе, го чита као слика највероватно :)
Инаку, ах, кога би имало White Widow кај нас :)
Кај нас има строго канабис сатива, даун канабис, а поретко се наоѓа индика, односно хај канабис..
Јес да браќава наши, пошо го окупирале тетово, без гајле носат мароканец, јамајканец и тако даље... :)
У секој случај, пак не укапирав зашо е нелегална :)

Dokumentarec e lesno se naoga. Shoznam voa indikava i sativava nekako kako obratno da bea. Sho gi znam brakava iako imam odeno nakaj tetovo vo globala sranjava kaj nas se tuka nekade. Nekoj skankovi stvarno se too much potent nema potreba od white widow, taman se i tuka rabotive samo da ne stavaat 300 gluposti vo niv. Inace retki se tie sorti koj se 100% indica ili sativa, poveketo se meshavina.

Indica....higher CBD than THC equals heavier, sleepy type of high.
Sativa....higher THC than CBD equals cerebral, soaring type of high, more energetic

Dokumentarec e lesno se naoga. Shoznam voa indikava i sativava nekako kako obratno da bea. Sho gi znam brakava iako imam odeno nakaj tetovo vo globala sranjava kaj nas se tuka nekade. Nekoj skankovi stvarno se too much potent nema potreba od white widow, taman se i tuka rabotive samo da ne stavaat 300 gluposti vo niv. Inace retki se tie sorti koj se 100% indica ili sativa, poveketo se meshavina.

Indica....higher CBD than THC equals heavier, sleepy type of high.
Sativa....higher THC than CBD equals cerebral, soaring type of high, more energetic

Е, сеа го барав баш, ми остана у меморија одамна, па сум ги збркал 2те :)

Значи, кај нас има индика, не сатива :)
Има сатива, ама стварно ретко се наоѓа..
Инаку, кај к... си нашол бела вдовица? :) и зашо лош филм ти се десил? XD

Е, сеа го барав баш, ми остана у меморија одамна, па сум ги збркал 2те :)

Значи, кај нас има индика, не сатива :)
Има сатива, ама стварно ретко се наоѓа..
Инаку, кај к... си нашол бела вдовица? :) и зашо лош филм ти се десил? XD

Ja probav navor, prvo mi beshe smesno koga tipot go napravi toa malo dzointce. Toj period prilicno redovno konzumirav sepak toa kako me otkaci kako nikoe do togas.

Wrong .. кој пусти листови .. тоа само ќе го заебе вкусот .. се знае само туфче се пуши =)

ok now i'm lost... шо се деси...појаснете шо се дешава со ствариве погоре шо ги спомнавте....може и по пп ако неќете тука :D

Е слушнал некој за Xanax? Да не има некој пробано да не знае што е тоа поточно.. Прочитав нешо на википедиа дека е у стил на диазепам и валиум ама ме занима колку јако е тоа чудо..

И, неверуем баш дека салвиата била легална пред 2-3 години..
Каде била легална?

Neznam oti pred 3 godini bez problem naracuvav 20x ekstrakt preku net. Ja imashe na poveke strani na net kade sho isto prodavaa i semki od mara, a za steta real mara nemashe :) Sea veke ne sum vo sportot godina ipol taka da neznam kako e slucajno lani naletav na edna vest deka od prvi jan godinava veke bila stavena na ban listata vo US.

Wrong .. кој пусти листови .. тоа само ќе го заебе вкусот .. се знае само туфче се пуши =)

Ima mali livcinja na cvetovite kade so ima thc, za razlika od obicnite listovi.

ok now i'm lost... шо се деси...појаснете шо се дешава со ствариве погоре шо ги спомнавте....може и по пп ако неќете тука :D

Sho se desi.. taka e koga se trese zeleni. Ok bilo trava ama teski raboti kako hash nikako :D A hashot se pravi od trava kogak e vidis :)

Е слушнал некој за Xanax? Да не има некој пробано да не знае што е тоа поточно.. Прочитав нешо на википедиа дека е у стил на диазепам и валиум ама ме занима колку јако е тоа чудо..

Da mn e popularen vo US, ama iskrajno od sekogash sum imal nekoja averzija kon hemijata. Taka da se so leta ne se jade, poarno ostani si na trava iako i toa ne e cveke za mirisanje ama go odbirash pomaliot gjavol. Na nekolku poznanici im se slucilo da si go gltnat jazikot na tromadoli taka da poleka malku.

абе диме ја знам дека хашишот се праи од тарава и такодаље..муабетот ми е...само на трава,...нишо појакоо..све за македонија..поздрав

Ima mali livcinja na cvetovite kade so ima thc, za razlika od obicnite listovi.

Абе знам за тие малите и тие одат во комплет ..тоа не се рачуна како лист ..зошто на нив има кристалчиња .. јас зборев за овие големите ..кои немаат никаква употреба за консумирање ..него се фрлаат :wink:

Da spodelime nekoe pupce :)

Attachments

• 19359DPD041107_014.jpg
    19359DPD041107_014.jpg
    115,7 KB · Прегледи: 8

eden drugar go koristese kaj nas se vika helex i e tezok benzodijazepin oti prave cedar na crniot drob se koristi pri nesonica,panicen napad a koga nekoj ce zeme pogolemi dozi ima suicidalni misli samo ganja:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom