MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Dajte predlog do Telekom da gi pushtat Cinestar filmskite kanali koi se dostapni na poveketo kabelski operatori niz drzavava, a isto taka interesen kanal e i History channel na nego ima i makedonski prevod.

Последно уредено:
Колку пари е Дискавери пакетот, сега видов ја тргнале Фоод Нетворк од М и ја префрлиле во новиот пакет со Анимал Планет, не се нормални овие од Телеком.
Нема уште пишано ништо на Телеком сајтот.

Уште само не знам што ќе се случува ние што го имаме обичниот Спорт пакет од 7.2.

Уште само не знам што ќе се случува ние што го имаме обичниот Спорт пакет од 7.2.
Ќе ги избришат SD засекогаш и ќе ги стават во HD. Безвезе е денешно време таква слика SD да постои за спорт. Ништо не се гледа како што треба во SD.

Нема да постои веќе обичен спорт пакет во SD туку ќе си биде во HD и на вас што сте биле само со обичен спорт пакет ќе ви биде сега HD барем јас логички така мислам. E сега дали тоа нешто ќе смени цена не знам.

Последно уредено:
И јас го имам обичниот Sport пакет, денес пак ги прашав и ми одговорија дека СД каналите ќе се заменат со ХД и нема да има никаква доплата.

Не знам зошто не ги стават и Hayat, Pink, Jugoton, CMC, RTL, Kockica, Elta, БНТ 4, Hayatovci, NickToons, Nick JR, Cartoon Network, Bomerang, Baby tv, Minimax, Grand, CNN, Tring и уште некој албански во HD. сигурно и овие постојат во HD и да се заврши една цела работа барем засега а после да им останат само македонските локални канали.

Sto e sega eurosport gi ima i na broj 8i broj9
Да сега и јас приметив.
Автоматски споено мислење:

Според овој одговор ми седи дека ќе ги стават во пакет после олимпијадата.
Screenshot_20220204-204440_Chrome.jpg

Последно уредено:
Jas samo se prasuvam zasto HGTV ne e dodadeno koga e del od discovery kanalite

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Можеби ги ставиле тука за да се гледаат повеќе поради ОИ. Но, тогаш се намалува гледаноста на МРТ, нели они имале екслузивни права за ОИ за Македонија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom