Dajte predlog do Telekom da gi pushtat Cinestar filmskite kanali koi se dostapni na poveketo kabelski operatori niz drzavava, a isto taka interesen kanal e i History channel na nego ima i makedonski prevod.
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
history channel e ekstra kanal..a i logoto im e ekstraDajte predlog do Telekom da gi pushtat Cinestar filmskite kanali koi se dostapni na poveketo kabelski operatori niz drzavava, a isto taka interesen kanal e i History channel na nego ima i makedonski prevod.
Нема уште пишано ништо на Телеком сајтот.Колку пари е Дискавери пакетот, сега видов ја тргнале Фоод Нетворк од М и ја префрлиле во новиот пакет со Анимал Планет, не се нормални овие од Телеком.
DaVinci го ставија во HDНе знам дали тие беа најавени за додавање во HD.
DaVinci исто најавен беше но не го ставија во HD.
Ќе ги избришат SD засекогаш и ќе ги стават во HD. Безвезе е денешно време таква слика SD да постои за спорт. Ништо не се гледа како што треба во SD.Уште само не знам што ќе се случува ние што го имаме обичниот Спорт пакет од 7.2.
И јас го имам обичниот Sport пакет, денес пак ги прашав и ми одговорија дека СД каналите ќе се заменат со ХД и нема да има никаква доплата.Уште само не знам што ќе се случува ние што го имаме обичниот Спорт пакет од 7.2.
дека е финтата што ќе ги има дупло ?Да сега и јас приметив.
Автоматски споено мислење:
Според овој одговор ми седи дека ќе ги стават во пакет после олимпијадата.
Прегледај го приврзокот 321223

И јас не ум го разбирам ова. Ама некако се си мислам дека ќе идат и овие канали во пакет или бесплатно само за L пакетот.дека е финтата што ќе ги има дупло ?![]()