- Член од
- 4 февруари 2022
- Мислења
- 30
- Поени од реакции
- 22
Nema fajda !!
Sent from my SM-G960U using Tapatalk
За каква комисија станува збор?Nema fajda !!
Kako sto izgleda stanuva zbor za sovetot po drzavjanstvo . Ne ode na dobroЗа каква комисија станува збор?
За каква комисија станува збор?
Daj boze da e za niv .
па вели заедничката историска комисија меѓу Бугарија и Македонија. Не може Македонија да е дел од совет по државјанство Не знам советници колку време се бираат и можеби директор на државјанство. Заменик министер веќе има за државјанство. Како и да е мора да почнат барем од март.Daj boze da e za niv .
100% вистина е, само стварно не знам каква врска има ова со нас и што има за ова да му се секираме. Ако ти или некој од нас има милиони евра за расфрлање во Бугарија ондак не ти ни треба бугарски пасош.https://sitel.com.mk/petkov-naskoro-kje-zavrshi-erata-na-bugarskite-zlatni-pasoshi dali e ova tocno, znajt nekoj?
Taka e bravo . Pozitivno samo !! Daj boze od Naprolet so promeni i ukazi !!Луѓе дај не драматизирајте ради ситници. Ниту пишува некаде дека ова се однесува на советот за државјанства, ниту пак пишува дека стварно ќе преземат таков чекор (туку само дека некој си дал предлог) и ајде сеа ќе паѓаме во несвест, готово било. Демек нив не им се и вака доволно преписки насобрани и демек самово доделување државјанства нив не им оди во прилог, па сега намерно ќе го стопирале за 2 години.
100% вистина е, само стварно не знам каква врска има ова со нас и што има за ова да му се секираме. Ако ти или некој од нас има милиони евра за расфрлање во Бугарија ондак не ти ни треба бугарски пасош.
За инвестиции е ова. Не е за нас со потекло.https://sitel.com.mk/petkov-naskoro-kje-zavrshi-erata-na-bugarskite-zlatni-pasoshi dali e ova tocno, znajt nekoj?
Jas bev na 21 oktomvri 2021 na intervju vo Bitola, brojceto pred skoro eden mesec mi izleze.Nekoj sto bil noemvri na intervju vo bt konzulat da kaze dali ima brojce zemeno
Skoro ti izleglo jas go cekav 5 meseciJas bev na 21 oktomvri 2021 na intervju vo Bitola, brojceto pred skoro eden mesec mi izleze.
Дали случајно знаеш кој од тројцата заменици министри е задолжен за државјанство?па вели заедничката историска комисија меѓу Бугарија и Македонија. Не може Македонија да е дел од совет по државјанство Не знам советници колку време се бираат и можеби директор на државјанство. Заменик министер веќе има за државјанство. Како и да е мора да почнат барем од март.
Gancev izgledaДали случајно знаеш кој од тројцата заменици министри е задолжен за државјанство?
link