По што ќе го помниш овој ден од годината на месец 1ви февруари?

• Креатор на темата Креатор на темата pantaman87
  • Време на започнување Време на започнување

pantaman87

Дружељубив
Член од
1 февруари 2022
Мислења
11
Поени од реакции
8
Локација
Велес
Веб-сајт
viralno.mk
Јас ќе го запамтам овојо ден по тао што: Кога се разбудив утрово и она што ме изненади кога погледнав во дворот и на терасат а потоа и по малските улици се беше покрино со снежно белило, тоа е нешто што посебно ме прави радосен кога ќе видам снег, то е нешто што посебно ме расположува, нешто што ми останало од деството на што најмногу сум се радувал како дете, но се досега доцнеше оваа моја радост која ми е посебна од зимскиот период.

Последно уредено:
Јас ќе го запамтам овојо ден по тао што: Кога се разбудив утрово и она што ме изненади кога погледнав во дворот и на терасат а потоа и по малските улици се беше покрино со снежно белило, тоа е нешто што посебно ме прави радосен кога ќе видам снег, то е нешто што посебно ме расположува, нешто што ми останало од деството на што најмногу сум се радувал како дете, но се досега доцнеше оваа моја радост која ми е посебна од зимскиот период.
Чекај малце, долг е денот...можеби нешто поинтересно за паметење ќе ти се случи:)

Чекај малце, долг е денот...можеби нешто поинтересно за паметење ќе ти се случи:)
Секој може да има свое е псебно доживување во овој ден, што ќе сака да го сподели со мене :)

Ми се јави женски милозвучен глас,ми кажа-Господине Лаик(името познато на фамилијата) ако може да дојдете да потпишете нешто...толку беше мила и културна што ми идеше да ја лапнам цела преку телефон!
п.с.Мизогинија...телл ми абаут ит!!!:coffee:

Зошто мораше да дознаам дека на форумов се логирала и мушка тетка ? :toe:

Барем темава утре да се отвореше, на педерскиот ден 02.02....а не денес...јебем ти први февруари..сите што направија тест излегоа позитивни.
Се плашам :vozbud:
Toj sto go praznuva utresniot ne ka ja otvori taa tema, pa da go podrapame malku.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom