Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.695
Поени од реакции
8.338
Да си го гледал ко што тврдиш ќе знаеше дека Дејан главно игра Десно офанзивно крило и во одбрана е дрво. Додека Конте игра со wing backs. Нешто што Дејан нема играно. Ама битно не си му пропуштил утакмица во Парма.
Ќе правиме муабет кога ќе почне да игра. Сега џабе мерење.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Да си го гледал ко што тврдиш ќе знаеше дека Дејан главно игра Десно офанзивно крило и во одбрана е дрво. Додека Конте игра со wing backs. Нешто што Дејан нема играно. Ама битно не си му пропуштил утакмица во Парма.
Дејан ја почна кариерата како CM/AM има простор за АМ кај Конте можеби :toe:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Перикле зихер има план, не го зема со парола ако се погоди арно, ако не....
Да ама имај на ум дека перикле и не е нешто сјаен бо ходење трансфери баш :icon_lol:

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.695
Поени од реакции
8.338
Да ама имај на ум дека перикле и не е нешто сјаен бо ходење трансфери баш :icon_lol:
Може, не сум го анализирал Перикле многу. Како што памтам во Интер направи екипа за титула, не изгубил осет ваљда.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.789
Поени од реакции
17.723
Може, не сум го анализирал Перикле многу. Како што памтам во Интер направи екипа за титула, не изгубил осет ваљда.
Два пати му дозволија да бира трансфери во Јуве од кој еден беше Елиа :icon_lol:

Поради др си даде отказ, а играчот замина во Рома и флопна:pos:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Marota a.k.a Okoto sto gleda sve go napravi toj tim

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.695
Поени од реакции
8.338
Два пати му дозволија да бира трансфери во Јуве од кој еден беше Елиа :icon_lol:

Поради др си даде отказ, а играчот замина во Рома и флопна:pos:
Сакаш да кажеш дека црно му се пишува на Дејан кај кокошките?
Џонтра, за твое инфо Парма води против Кротоне на полувреме!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сакаш да кажеш дека црно му се пишува на Дејан кај кокошките?
Џонтра, за твое инфо Парма води против Кротоне на полувреме!
А ти ги гледаш нив и паралелно паметуваш на темата тенис.

Честитки. :cuc:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Во Интер имаше изјава дека единствен играч кој експлицитно го побарал бил Лукаку, а јас тука би го додал и Бастони од првотимците, бидејќи на негово барање остана во тимот и не беше испратен на позајмица, за подоцна да стане незаменлив дел екипата.

Останатите трансфери беа мети на Марота и Аусилио, секако во координација со Конте и тоа што му е потребно за системот кој го игра, ама исто така пример Хакими и Ериксен долгичко беа на клупа дури не заиграа како што тој бараше од нив.

Што се однесува до останатите, Барела мислам дека секогаш ќе завршеше во Интер, а Шкринијар, де Фрај, Брозо и Лаутаро веќе беа во тимот.

Така да, и ова ми мириса дека се трансфери на Паратичи, секако пак во дослух и со амин на Конте, ама пак не мислам дека тоа е некоја гаранција за успех. Иако се согласувам дека Кулушевски има предиспозиции за да се покаже добро под Конте во ПЛ.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Ливерпул во преговори со Фулам за Карваљо,дали тоа Ливерпул формира нова тројка напред Диаз,Жота,Карваљо што ќе ја наследи постоечката тројка.

Kajgana Shop

На врв Bottom