Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Blagodaram za odgovorotMene za dekemvri/januari mi dojde 10587 den so 3 klimi, cel stan toplo ubajna, btw zboram za Bitola kade e najladno. Vchera bev Skopje i da ziveev vo Skopje max 7000-8000 den kje mi beshe smetkata. Kade kade e potoplo, koga se vrativ Bitola snoshti magla, stud, sneg, mraz eksik izmrznavme.
Pozdrav
@goran stefanovski jas ti predlagam Gree za Bitola ama ne 12 tuku 18 za 40m2, pozdrav
Практични ефекти се секогаш најдобри и денес кога можат да се искористат.
Друже ако оваа сметка е за 38 денови тогаш навистина економично врвиш со 18ка конзолна.Со оглед на лоповското покачување, ја сум задоволен, 4 000 денари искача греењето за периодов декември/јануар
17.12.2021 - 24.01.2022, конзолнава ѕверче
Прегледај го приврзокот 320532
Штета, баш изгледа лесно и практично ама ете ако нема ефект тогаш се е џабе.Nishto ich..... shtedi pari stavi si vnatreshna izolacija stirodur ili stiropor....

Istava Ja imam demontirano stoi Ja cuvam za gorniot sprat. Zmaj ogin frla.Одручеква бев до Штип, носев студент да се всели за летен семестар... и ми падна во очи климата со која што се грее 45-50м2 дневен простор во станот... Додуша поприлично новичка зграда со добра изолација, ПВЦ и југо-запад ориентација на станот.
Штета не ја сликав надворешната... али ептен беше малечка дури ме чуди како го топли толкавиот простор... ама изгледа станче си е станче.
Ајде убав распали... што е позади нео лепенкава
Прегледај го приврзокот 320576 Прегледај го приврзокот 320577
Имам вивакс аери 5.5кв.. пвц дограма на прв спрат во куќа 35квадрати просторија, фасада од белите од 1970.. таванот абриб и трска..
Кога беше -13 климата преку ноќ на 20степени и прва брзина, а преку ден 3та брзина и 28 - 30степени.. во просторијата достигнуваше до 18 19 степени.. ИЗМРЗНАВМЕ..
До што би можело да биде проблемот?
И колку степени треба да биде издувот на климата кога е поставена на 30степени?
Што викаш стварно змај.... доста топол издув на осет.... ама мал проток.... вака од око на макс пуштена не верувам да имаше над 500m3/h.Istava Ja imam demontirano stoi Ja cuvam za gorniot sprat. Zmaj ogin frla.
Naredno zimo mislam ke bide vo upotreba pak I ke Ja meram kolku troshi I kolku ogin frla.
Mnogu pojaka od gree lomo mirror 12ka.
Poslaba od hansol. Ama hansolot troshi 1800+w na max a ovaa on-off 1000+w.
Lomoto 1300+w na max.
Inace mi e poklon klimava i 2012 beshe okolu 17000denari
2 reda izmenuvac ima nadvoreshnata.

Мислам дека ќе мора и далинското да му го сликаш ама ај ќе ти каже тој подобро...Што викаш стварно змај.... доста топол издув на осет.... ама мал проток.... вака од око на макс пуштена не верувам да имаше над 500m3/h.
И оваа треба да е инвертер колку што го изгугалав моделот....
За изменувачот не можев да видам, на височко беше а и темно.... ама малечка беше општо надворешната... споредено со Хансолот... половинка
Ај ќе кажи лепи детали штом прочита.... тој има фетиш на винтиџ климиве.
Ovaa NEO obicna on-off klima koja ja imas e proizvedena vo Fabrikata za klimatizacija na CHIGO znaci ovaa NEO sto ja imas e oem ChigoОдручеква бев до Штип, носев студент да се всели за летен семестар... и ми падна во очи климата со која што се грее 45-50м2 дневен простор во станот... Додуша поприлично новичка зграда со добра изолација, ПВЦ и југо-запад ориентација на станот.
Штета не ја сликав надворешната... али ептен беше малечка дури ме чуди како го топли толкавиот простор... ама изгледа станче си е станче.
Ајде убав распали... што е позади нео лепенкава
Прегледај го приврзокот 320576 Прегледај го приврзокот 320577