Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Фин сум,културен,кавалер и секогаш сум коректен.Посветувам љубов,време и внимание но никогаш не го добивам истото за возврат,најчесто ме повредуваат и разочаруваат,никако не можам да најдам некоја со која што ќе се кликнеме и со која се ќе биде лесно.
Ми здосади веќе и сум многу разочаран.
Незнам каде грешам?

Фин сум,културен,кавалер и секогаш сум коректен.Посветувам љубов,време и внимание но никогаш не го добивам истото за возврат,најчесто ме повредуваат и разочаруваат,никако не можам да најдам некоја со која што ќе се кликнеме и со која се ќе биде лесно.
Незнам каде грешам?
Немаш ти грешка се сменија времињата жените денес бараат да ги мавнеш од ѕидhttps://youtu.be/FLHhp8K_Kew

Од трудноќа :свиркам:
Користете презервативи, или вадете го патлакот со време да не се жените/мужите ради трудноќа.
Топлата е пример за тоа, и сеа е незадоволна од домаќинот, и пашта ради тоа што нема поклони за 8ми март.
Топличка ГИЛФ си или МИЛФ си ама искрено.поз

И вазелин да си земе...
При свинска маст да меша хемија :D

Незнам каде грешам?
Многу арно не е на арно :D

Незнам каде грешам?
Голем дел од девојките со кои сум комуницирал претпочитат таинственост и неизвесност, тоа им дава некој посебен жар и желба за да се залагаат повеќе за тебе. Ако ти во првите 2-3 месеци отриеш се за себе и ги истрошиш сите "џокери во ракав" после тоа стануваш досаден тип. Мој совет ти е ако имаш 5 фори за да ја придобиеш, не ги користи сите во 2 дена, денеса една после некое време друга и тн. Не изгледај депресивно и очајно, во стилот ти си ми се ако ме откачиш со мене е крај, биди малко цврст, самоуверен и сигурен. Оваа ти е од лично искуство би ми било мило ако ти помогне :D

Незнам каде грешам?
Никад нема да кликне и биде лесно секогаш има некој проблем. И не ги слушај токмаците дека треба да си шупак за да те сакаат. Кој сака или вреди да се сака кој сака шупаци. Никој! Терај си свое и биди тоа што си.

,никако не можам да најдам некоја со која што ќе се кликнеме и со која се ќе биде лесно.
Убаво е што поседуваш добри карактеристики, остани таков, фин, културен и добар...но, не ми е јасно, како тоа те повредуваат, не ми е јасно тоа....и....еден совет од мене како поискусна, не мора да значи дека ако имаш некоја девојка со која ке ти иде лесно, дека и така ке остане и ке ти биде интересно....поинтересни се тешките врвови за освојување;)
..и батали мудрости од туѓи искуства, учи од своите, анализирај се , преиспитувај се....ти си еден единствен,немаш копија на овој свет и само ти ке можеш сам себе да се промениш..никој друг.:)

Убаво е што поседуваш добри карактеристики, остани таков, фин, културен и добар...но, не ми е јасно, како тоа те повредуваат, не ми е јасно тоа....и....еден совет од мене како поискусна, не мора да значи дека ако имаш некоја девојка со која ке ти иде лесно, дека и така ке остане и ке ти биде интересно....поинтересни се тешките врвови за освојување;)
..и батали мудрости од туѓи искуства, учи од своите, анализирај се , преиспитувај се....ти си еден единствен,немаш копија на овој свет и само ти ке можеш сам себе да се промениш..никој друг.:)

кои тешки врвови тетке? Одма се гледа тоа. Што ќе освајаш, ќе глумиш џентлеман? Ке викаш маријачи да и пеат под пенџере? Не ми е јасно тоа. Сите убави работи доаѓаат одненадеш а не со маријачи, и слични глупости.

кои тешки врвови тетке? Одма се гледа тоа. Што ќе освајаш, ќе глумиш џентлеман? Ке викаш маријачи да и пеат под пенџере? Не ми е јасно тоа. Сите убави работи доаѓаат одненадеш а не со маријачи, и слични глупости.
Па види вака, секоја девојка е посебна и бара посебен пристап...и маријачи ке викаш, серенади ке пееш под пенџер, нормално ако ти стало до нејзе...а баш е то убаво..хаххахахаааа...

Сакав да ти пишам порака но немаш овозможено па ќе морам тука.
Во кратки црти со последната девојка бев максимално коректен и посветив љубов време и внимание,во очи ми кажа дека ја правам многу среќна за два дена потоа да одлучи дека треба да прекинеме без никакво нејзино образложение.

Сакав да ти пишам порака но немаш овозможено па ќе морам тука.
Во кратки црти со последната девојка бев максимално коректен и посветив љубов време и внимание,во очи ми кажа дека ја правам многу среќна за два дена потоа да одлучи дека треба да прекинеме без никакво нејзино образложение.
Понекогаш е чудно и несфатливо женското однесување, но не се замарај, издржи и потисни ја радозналоста, па нека она се чуди и мисли зошто не ја прашуваш, зошто не си тажен, зошто не те интересира што те откачила.
Продолжи си да бидеш весел, расположен, фин и културен...што ќе треба да е твое, ќе си дојде....

Незнам каде грешам?

Не ми е јасно каде ги наоѓате таквите цело време, o_O не знам во какви кругови се движиш ама размисли зошто имаш таков патерн, зависи од кој критериум тргнуваш, луѓе се палат на цицка и после се чудат зошто завршиле со крава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom