- Член од
- 23 декември 2021
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 3
Би требало мислам ? i5 10400f 6cores/12 gtx 1050ti Рам 16DDR4 2933mHz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би требало мислам ? i5 10400f 6cores/12 gtx 1050ti Рам 16DDR4 2933mHz
Уште ако го гледаш на gjirafa не е ни во МК, туку од КосовеDali e istina deka laptopi vo MK se poslab kvalitet nego vo stranstvo.
Gledam Macbook Air, dobra cena vo MK...
Пиши друже за што имаш потреба, 16 гига рам претежно вршат работа за гејминг.Дечки имам едно многу важно прашање
Што е попаметно 8 + 16 DDR4 2666МHz или 8 + 8 DDR4 2666МHz
Ми треба за работа и сакам да го искористам веќе постоечкиот рам и да дополнам со 16Гб но некако ми е чудна бројка 24 Гб рам. Иако мислам дека не би имало некаков проблем.Пиши друже за што имаш потреба, 16 гига рам претежно вршат работа за гејминг.
Брзините и тајминзите ако им се исти нема врска дали ќе одиш 8+8 или 8 + 16 или било која друга комбинација.Ми треба за работа и сакам да го искористам веќе постоечкиот рам и да дополнам со 16Гб но некако ми е чудна бројка 24 Гб рам. Иако мислам дека не би имало некаков проблем.
Копани сигурно ќе купиме.https://www.mkd.mk/svet/analizi/kosovcite-panichno-ja-prodavaat-opremata-za-kopanje-kriptovaluti
На кој му треба RTX, трк до Косово.
Баба копалаКопани сигурно ќе купиме.![]()
Можеби ги чистеле на време, и им одржувале добра температураКопани сигурно ќе купиме.![]()
Него дајте некој добар рам 2x16 или 32 за лаптоп?
Автоматски споено мислење:
И алат кај продаваат да го отворам и да го зачистам почна да ми грее?