kano
Farang
Нарочито за организаторите...
garant ke izgubat miljoni srbski dinari

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нарочито за организаторите...
За здравје се вакцинирав. Кога можам и ја може и Ноле. Ако не шут клоца.
Koga ne igra teniserot broj 1 sekako gubat vo sekoj pogledgarant ke izgubat miljoni srbski dinari![]()
Сликава ме потсети. Австралија има водено војна во 30-ти години против Ему птиците. Не е заебанција, колку и да звучи сулудо. И ја имаат изгубено. Изгуглајте Great Emu War.
Правила си се правила ако сака да биде дел од овој свет мора да се вакцинира ако не нека си направи своја лига и свој спорт.Ti si se vakciniral oti se somnevas vo svojot imunitet se plasis kako i 99% od naselenieto. Ama ete ima i drug tip na lugje kako Novak vo top forma so top ishrana, zatoa i 2 go prelezal istiov bez simptomi
Автоматски споено мислење:
Koga ne igra teniserot broj 1 sekako gubat vo sekoj pogled
Ако свесно го ширел вирусот тогаш е гомно гомносано, јас немам намера да го бранам за тоа. Али моментално сум на ставот дека го лажирал позитивниот тест.
Иначе, нели ти викаше дека немал документација ова она па затоа треба да си оди. Во соопштението нигде не се спомнува дека му фалат документи или дека имало некакви нелогичности во неговите изјави. Затоа и чекаа до последен момент да објават дека ја му ја укинуваат визата, немаат докази против него па прават се што можат да избегнат уште еден судски дуел
Ради public interest му дадоа шут карта бе![]()
Правила си се правила ако сака да биде дел од овој свет мора да се вакцинира ако не нека си направи своја лига и свој спорт.
То бе дамблдор. Само без австралијанци оти се закана за јавно здравје. Правила се правила, закон е закон, авторитет си е авторитет..Наскоро: тема за фашистичките мерки во Австралија и угнетувањето на народот од страна на скотот Морисон. Ќе може само да се плука по мерките и системот, такви ќе бидат правилата...а правилата си се правила.![]()
@Liechtenstein сега може да се потруди да го осви Сербиан Оупен![]()
Дали ќе го пуштат на други турнири не знам ама ќе си има проблеми дечкото сосема заслужено.Wow del od ovoj svet
Ne e AO edinstven turnir vo svetov ima i drugi, ke igra ke osvojuva i ke bide br 1 vo istorijata na tenisot
Ne da ja promasi poentata, mame mu eba.ama nikoj ne gledam da se zali za nivnite zakoni pogtovo za vlez u drzavata. ako aus i sev korea se isti kurac neka ide da igra tenis tamu.
банирајте ги, ко не смеете да ги банирате бугарине што ви се серат на глава на сите можни теми, удрете на австралијанцитеТо бе дамблдор. Само без австралијанци оти се закана за јавно здравје. Правила се правила, закон е закон, авторитет си е авторитет..
Иди пријавувајги лузерите. Ја правев што правев додека можев.банирајте ги, ко не смеете да ги банирате бугарине што ви се серат на глава на сите можни теми, удрете на австралијанците