Вашето прво сексуално искуство

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
I was young , dumb , and full of cum ... She was older , pretty and dumb enough to like me , кај мене дома никакви романтики пошто на долниот спрат журка имаше ... Ех спомени спомени .... Одамна беше ... Ех да ми се врати то време . Се шо ми остана е дека до ден денешен ко ке помислам на секс ми се врти во глата One Metallica , пошто то се вртеше на долниот спрат ко се качвавме горе .

Na 17 godini :) nemase nekoja romantika sveki ova ona PREPUSTENI SAMO NA FILINZITE so se догаѓаа меѓу нас....... hahaha

Eleven years old and she was like 24 and a mother, and she wanted more i didnt wanna commit init ... - Ali G :pos2::pos2:

Иначе и јас ко Али Џи. Жими све!!!

Brat ama da si napisel bar 16 17 biva ama mnogu ova ELEVEN ...... neli ti bese TULE seuste :D:D:D:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Мислам дека беше на 15 години ама не се сеќавам баш најдобро, со женска ми, кај мене дома у детска...:vozbud::drk::drk:

Во спална кај мене ми бесе глупаво првиот пат пошто не знаеш што како али сега е топ...поз

ЧДЧДЧД, памтам супер како беше, еден месец откога наполнав 17 години, во Охрид, со девојче од Битола, го знаев неколку дена само.:kesa:

Знам дека ме фати трема, ама после се опуштив.

Не ги сфаќам стварно ваквите постови на оваа тема. :toe:
Јасно е шо се бара на темава, не знам за кој кур се ваквите постови. Можда се фалите што сте невини? хм...:raz:

Не ги сфаќам стварно ваквите постови на оваа тема. :toe:
Јасно е шо се бара на темава, не знам за кој кур се ваквите постови. Можда се фалите што сте невини? хм...:raz:

Па ако ти го сметаш за предност тоа да си невина, тогаш изгледа се фалам.
Немам потреба да ти се правдам тебе зашто сум напишала така, у план да се фалам со тоа не ми беше... ако толку те нервираат тие 3 збора и не ми се на место у оваа тема, јас длабоко се извинувам, нека ми го тргнат постот.
Ти ич да не ми се нервираш:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom