- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
:bip: АКо мислиш дека со едно фаќање г’с на Еко си се омрсил, не е ништо тоа! :baeh:
Ne si greota be. Citaj prethodna strana, mojot post.Fantom_oh напиша:jas iam 15 god i uste neam dupnato niso... greota sum?
P.S. ubo ke bidit prvpat to da go napram so nekoja iskusna, no ne e neophodno.
tuka vleguvaat i forumdzikite
leeeeee zasto gi lazes?Pa stvarno nema smisla moze navistina mnogu da gi boli da ali samo ako nacekaat na nekoj moron da mu ja podarat nevinosta koj ke gleda samo da mizi i da buta i toa mi e navistina odvratno.vardarce напиша:Јас не солам памет туку им кажуам на понеискусниве генерации шо како да очекуваат*. Инаку јас не си го тинкам на Цеца туку на Стоја.
*колку ќе ги боли и колку многу ќе плачат првиот пат.
Едит: ivine_smilie_leleee:
Тебе ти е лесно, од 3 ќе ја избереш најубавата и таа ќе си мислиш дека ти е прва. А мене како ми беше со 9, се манекенки. Која од која поубава. Ако избереш една, другите 8 девојки ке ти се налутат. Тогаш одлучив да кажам дека не сум спиел со ниедна. За да не се навреди ниедна, за сеуште да ми останат така добри другарки.ViRuS напиша:Најлошо е кога ќе бидеш Дрво пијан и кога ќе бидеш со 3 девојки и кога ќе се отрезниш кога нема да знаеш која ти била прва:raz:
Свое-лично искуство!
Aj nema smisla da se lazeme taka. :poss:Dimitarc напиша:Тебе ти е лесно, од 3 ќе ја избереш најубавата и таа ќе си мислиш дека ти е прва. А мене како ми беше со 9, се манекенки. Која од која поубава. Ако избереш една, другите 8 девојки ке ти се налутат. Тогаш одлучив да кажам дека не сум спиел со ниедна. За да не се навреди ниедна, за сеуште да ми останат така добри другарки.
Колку лош пост. Као ако е тоа вистинскиот човек кого го сакаме, нема да го става кај што ќе го стави и било кој друг? И што е разликата дали ќе бута колку да бута или ќе бута малку побавно и понежно? Не сакам да кажам дека треба со кој стигнете да се одлучите да имате секс за прв пат, само сакам да кажам дека кој и да е боли. Нормално не се умира од таа болка, но во никој случај тоа не е секс каков што е сексот понатаму ...pinki напиша:leeeeee zasto gi lazes?Pa stvarno nema smisla moze navistina mnogu da gi boli da ali samo ako nacekaat na nekoj moron da mu ja podarat nevinosta koj ke gleda samo da mizi i da buta i toa mi e navistina odvratno.
DEvojki otvorete ocite gubenjeto na nevinosta treba da bide na praviot nacin so praviot covek koj ke znae da ve ceni i da go pocituva toa sto mu go nudite zosto se sto ke bide abnormalno moze ponatamu loso da vlijae na vasiot seksualen pa i psihicki zivot.A dokolku e so ljubov toa ke vi bide moment sto ke go pamtite celiot zivot..............love is wonderfull and sex too:wub:
Добро што си одлучил да кажеш дека не си спиел со ниедна, зошто да ги лажеш луѓето :pos2: :pos2::poss:Dimitarc напиша:Тебе ти е лесно, од 3 ќе ја избереш најубавата и таа ќе си мислиш дека ти е прва. А мене како ми беше со 9, се манекенки. Која од која поубава. Ако избереш една, другите 8 девојки ке ти се налутат. Тогаш одлучив да кажам дека не сум спиел со ниедна. За да не се навреди ниедна, за сеуште да ми останат така добри другарки.