Кое е Вашето „црвено знаме“ (red flag)

Член од
13 април 2021
Мислења
3.444
Поени од реакции
11.317
Дали стварно мислите дека жената може да не биде зборлеста. Ако не е зборлеста имате проблем дечки. :D
Или треба да си ја барате сродната душа во вашиот пол.
Поубаво нешто од зборлести луѓе нема (нормално, ако знаат што зборат!).

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Red flags за на долги стази се оние Shit tests. Не дека тие тестови не се поминуваат, него ти кажуе дека има она поише рогоњи на радар шо аутомаЦки значи дека се пегла ваљда и на страна.
Па и ти правиш слични тестови. На основа на што би останала жанска со тебе? Оти си убав, богат или умен? Нема женска што кога ја правеле рекле е детево ко ќе порасне ќе му биде жанска и дај боже жена на Кадаиф!
Него океан и пуштени сите да пливаат, кој со поголем избор кој со помал и кој како се снајде.
Ако е во позиција да те тестира значи има специфична тежина, не е лејка. Да не го мешаме сега сето ова со километража.
Тоа што има повеќе рогоњи на радар и те избрала тебе, треба да ти значи нешто.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Дојдена од Малта после 5 години работа со 500 евра у џеб и да те дави како било јако по кафичите цела Малта се Македонци и Срби се заработуе многу јако бла бла тетоважа турила на нога демек бесконечно заедно со сестра и. Тоа е у главном :)

Kanye.brt

Пропо
Член од
29 ноември 2019
Мислења
770
Поени од реакции
1.044
до пред да ја укинат дневна евтина струја беше ако не знае кога е евтина струја , сега незнам може торба ако не носи кога иде во продавница :mad:

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.970
Поени од реакции
8.634
Не знам мене реално типката ако не праи шит тестој не ми е интересна. Не сеа да се пегла со цело скопје и да и се гледа у погледот дека има голема километража. (100 километарски поглед да има [понашки да гледа преку тебе]). Ако не ти праи шиттестој или сте само другари шо се пеглате или ја нема феминентната страна шо сака да те привлече само за себе ти да не шврјаш на страна.
Шит тестови се нормални на почеток. Но доколку после некое време се зголемуваат, значи дека или нешто не правиш како што треба или дека има некои други рогоњи у радар па те споредува со нив.

Реално таквите цури се напорни со тек на време и не си заслужува напорот да ги минуваш тестовите за да добиеш секс.

Со цурата треба да оди мазно и без напор. Океанот е полн со риби и веднаш ќе се најде некоја со која ова е можно.
Автоматски споено мислење:

Па и ти правиш слични тестови. На основа на што би останала жанска со тебе? Оти си убав, богат или умен? Нема женска што кога ја правеле рекле е детево ко ќе порасне ќе му биде жанска и дај боже жена на Кадаиф!
Него океан и пуштени сите да пливаат, кој со поголем избор кој со помал и кој како се снајде.
Ако е во позиција да те тестира значи има специфична тежина, не е лејка. Да не го мешаме сега сето ова со километража.
Тоа што има повеќе рогоњи на радар и те избрала тебе, треба да ти значи нешто.
Јас не сум женско да правам шит тестови и не слушам приказни за да правам шит тестови. Јас гледам цурата шо праи, а не што зборува.

Немам време јас за драми и глупости. Или ќе оди како што треба или идемо даље на друга риба.

Последно уредено:
Член од
4 август 2018
Мислења
1.549
Поени од реакции
3.332
Феминистки,материјалистки,оние што објавуваат статуси од типот-Женооо дрн дрн јариња...оние што објавуваат пеперутки као нивен главен симбол во животот,оние што те ебат у мозок и испитуваат трпение у фаза кога знаат дека си емотивно конектиран и пичиш по неа...:coffee:

Последно уредено:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.540
Поени од реакции
13.890
Red flag
Mazi so 0% trpenie
Mazi so kanali na uvo
Mazi so sukanici
Mazi sto jadat so otvoreni usta, pa mozes da Im go vidis jadenjeto vo grlo
Mazi sto c'ckaat posle jadenje. Ziti majka zemi napravi nesto, napij se voda, bilo sto samo ne c'ckaj.
Mazi sto sekoja vtora recenica im e pcovka
Mazi bez vizija
Mazi sto ne znaat koga da prestanat so alkohol.
Kocka/droga/zenkar

Мислам дека дечково исполнува 80% од твоите барања

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.366
Поени од реакции
10.264
Па не мора да е секс, загорена една:facepalm:
И за компанија, дури и соработнички, имам комоција да си бирам;)
П.С. Рано ми е за бело знаме, да не се вреѓаме сега:cenzura:
Да не се вреѓаме, ама ти мене ме навреди:place:...од каде бе загорена јас:confused:

Црвено знаме за рапави машки пети.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Да не се вреѓаме, ама ти мене ме навреди:place:...од каде бе загорена јас:confused:

Црвено знаме за рапави машки пети.
Чисто одговор на твојата навреда! Око за око, заб за заб:) Инаку кај те знам :D
Па купете еднаш турпија и за мажите, не цело купатило зафатено со женски џиџимиџи! Тогаш и нема да има рапави пети(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom