Колку филмови имате дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Гогото
  • Време на започнување Време на започнување
Од 2700 до накај 3000 сите ми се од мојата двд-тека и имам гледано околу 150

околу 20 порано купував ама после не се исплати да давам по 100 ден кога ке идам у дивидитека ке го изнајмам за 30 ден и 20 ден за двд цд и ете ти филмче за 50 ден:salut:

Околу 20. 10 ако имам изгледано добро е :)

Од 2700 до накај 3000 сите ми се од мојата двд-тека и имам гледано околу 150

Bas steta i sramota da imas tolku filmovi a da ne si izgledal bar polovina.Zavisi kakov ti e izborot no sepak ne mi e jasno .
Jas sum filmoman.Imam preku 1000 filmovi,20tina serii(Serijali) i uste snimam presnimuvam vadam od internet,se snaodjam.Nemam DVDteka samo za svoja dusa go pravam.
Imam izgledano mnooogu filmovi i skoro na site gi pamtam i glumcite i zanrot.

околу 1000 од кои само 10 не ми се гледани :pipi:

Па сигурно некаде над 100 ама не знам колку точно, одамна не сум броела...

Искрено 150/160 ама скоро сите ги имам гледано, како купувам така гледам... можда имам само околу десетина кои не ми се ѕирнати

имам околу 80 и ги имам сите гледано а вкупно колку филмови имам гледано неам појма

негде 50 цедиња со филмови и во секое ЦД има по 2 филма...така ги купувам 2 филма 80 ден:pipi: то значи 100 филмови и сите ги имам гледано освен хорорине на братми

Имам над 3000 филмови ,а имам гледано само околу 1000 .. Немам ДВДтека но продавам од филмовите .. Бидејќи кај нас ги затворија сите двдтеки сега некој мора луѓето да ги снабува со филмови.. 50 ден - филм :P

okolu 100--120 ama site mi se razdadeni ne gi znam kade se

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom