Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.181
Поени од реакции
27.845
Размислуваат унапред,во Септември Ромањоли ќе биде играч на Јуве а Кјаер кога ќе се врати нема да биде истиот на тие години со таква повреда па подобро сега да земат млад за да може полесно да се уклопи до следната сезона.
Или размислуваат каурско северно - македонски. Сега да го земеме додека е ефтин и не направил некој голем успех со Лил па летоска да треба место 25 да го платиме 40. И секако сега се еден единствен тим што е заинтересиран за него. Летоска може да се убаци некоја од преодните екипи за развиток на фудбалери ( Ајакс, Порто, Бенфика, Салѕбург и средно табелаши од Германија ) а сега немаат конкуренција за наддавање.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Сигурно само ние сме заинтересирани. Од оние големите екипи нема некој да му толку итно фали дефанзивец.
Ако некој купува ќе оди по поискусни, Ридигер, Де Лихт итн.

Лил мора да продава па да се искористи тоа што се во добри односи и да го дадат на позјамица.
Проблем е што се договора за да дојде на сред сезона, а освен Томори ништо не се погоди и е Ромањоли тип играч.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
According to SportMediaset and Il Corriere della Sera, Tottenham are keen to sign the former Atalanta star in January and have offered Ndombele in a potential swap deal.
Tottenham Hotspur are determined to sign Franck Kessié in the January transfer window, but according to multiple sources in Italy, Milan have rejected a swap deal involving Tanguy Ndombele.
However, Milan have rejected the proposal and want to continue with Kessié until the end of the season even if they know they may not get a penny from his departure in July.

Многу се глупи ако не ја прифатат трампава :facepalm:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.886
Поени од реакции
50.461
Врска нема ова, не се Тотенхем без памет да даваат фудбалер со вредност од 30тина милиони за фудбалер што е веќе бесплатен.
Милан во моментов и за чоко бисквит би го дале , ама кој ќе им го понуди и тоа. Кеси си е договорен со ПСЖ и да му ја понудат истата плата, пак нема да остане

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Мора да си генијалец да мислиш дека ќе прифатат играч што зема 10 милиони плата а пуштаат играч што не можат да му дадат 8 милиони плата

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Значи од следната сезона Калабрија прекомандуван во позицијата заден везен на местото на Кесито.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.374
Поени од реакции
14.789
И мала повреда (што за Милан би значело едно 5-6 натпревари) на дефанзивец може да значи збогување со ЛШ, а нашите мудро чекаат. :D

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.886
Поени од реакции
50.461
Значи од следната сезона Калабрија прекомандуван во позицијата заден везен на местото на Кесито.
Тоа од утре треба да почне ако ме праша мене некој. Во оној Бакајоко немам грам доверба таму. Не знам што се случи со човекон, (т.е знам. триста клуба смени , ни он не знае кај тера), ама пак, не може после секој негов контакт со топка да има катастрофа.

Ќе биде ова тежок месец, а ако не се земат 70% од бодовите, многу веројатно е цела сезона е да пропадне.
Како можеа вака бедно да ја изменаџираат екипава, ми е непоимливо сеуште.
Бришан простор имаа летоска, Интер полу-клекнат, Јуве патосирани, они ги донесоа Флоренци, Џуниор Месиас и Бало Туре за да го засилат ростерот.

Последно уредено:
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ова се чисти шпекулации со Ндомбеле..овој и игра на друга позиција а и плата има огромна, нема шанса да дојде за мали пари. Секако ништо посебно не е, еден потез добар а цела утакмица го нема никаде..Санчез е пореална опција да го земат, а за нас би било супер да тргнат по Фратези :)

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Ова се чисти шпекулации со Ндомбеле..овој и игра на друга позиција а и плата има огромна, нема шанса да дојде за мали пари. Секако ништо посебно не е, еден потез добар а цела утакмица го нема никаде..Санчез е пореална опција да го земат, а за нас би било супер да тргнат по Фратези :)
Поентата е да ќарат нешто од Кеси а не топ играч да дозволи управата да си отиде како слободен агент а потоа непотребно да троши за да ја покрива позицијата.
Поентата е како да го надградат и подобрат ростерот од предходната сезона а не да го вратат два чекора назад.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Им стана тренд ова заминување како слободни играчи. Тоа што го бара е премногу за екипа од Италија. Реално не треба да добие повеќе од 6 мил. Со самата понуда се гледа деца целта е да заврши како слободе играч.

Никој нема да се понуди да го земе сега кога може на лето и дај прекини со тоа да ќарат нешто.

И да потроши на нов играч ако е со помала плата исто ќе му дојде како нов договор со вкупно 50 мил за 5 години.
Сигурно и планираат некаква замена како со Мајк.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Поентата е да ќарат нешто од Кеси а не топ играч да дозволи управата да си отиде како слободен агент а потоа непотребно да троши за да ја покрива позицијата.
Поентата е како да го надградат и подобрат ростерот од предходната сезона а не да го вратат два чекора назад.
Otide on vo voda, isto kje e kako so Gigio..ako imase namera da prifati on takva plata kje ja zemese uste letoska. Znae deka vo Anglija sigurno kje dobie golema plata pa i da igra vo Norwich.

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
Ne e loso sto se gubat igraci taka, loso e sto site drugi ke si krenat akcii so ova sto go prai Milan i upravata i momentalno moze sekoj sto go nosi dresot da si igra kurtasak i da go prai istoto. Sleden takov ke bide Theo.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.621
Поени од реакции
1.169
Insigne,Belotti,Mbappe,Rudiger,Christiansen,Pogba ne e samo kaj nas problemot,izgleda ova stanuva nov trend na pazarot.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Stefano Pioli :“Kjaer’s injury forces us to focus on the defence, but I have not made any other requests, as I think the squad is complete like this,” explained Pioli.
:facepalm::facepalm::facepalm:

“We are looking for a complete defender, someone able to deal with the one-on-one situations, courageous and good at building out from the back. I am sure we’ll find the right player.”

Kajgana Shop

На врв Bottom