До и Од модераторите на подфорумот Политика и вести

• Креатор на темата Креатор на темата Dumbledore
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е работата дали ќе добрат до нас. Ај замисли си да дојде некој кај тебе и да почне да ти пцуе жена и деца. Ќе си седиш мирно и нема да дозволиш да допре тоа до тебе ?
Непотребни се философиите особено за ваква ствар...лекот е само масовно пријавување, од прва рака ти кажувам

Непотребни се философиите особено за ваква ствар...лекот е само масовно пријавување, од прва рака ти кажувам
Ок бе, не реков дека не е тоа решение.... Прашањето ми е зошто се дозволува масовно да игра вулгарската пропаганда, дали само мене тоа ми пречи или им пречи и на другите.

Ок бе, не реков дека не е тоа решение.... Прашањето ми е зошто се дозволува масовно да игра вулгарската пропаганда, дали само мене тоа ми пречи или им пречи и на другите.
Веќе претеруваш!

1. Пријавувај навреда, а не глупости како "ме спомнал, а не ме тагирал"!
2. Антидржавната пропаганда е забранета (тоа правило е на Никола), така пријавувај ги членовите кај @коцка , јас не можам да банирам членови од форумов.
3. Ако се толерираа Бугарите и нивната пропаганда на форумов, кажи ми колку Бугари има со форумски стаж колку твојот!?
4 . Треба да биде дозволена разноликост на идеи и мислења. Што е со Македонците кои застапуваат тие идеи, дали и нив треба да ги банирам од темата? Зошто? Секоја дебата е здрава за општеството.

Зошто не се пријавиш за модератор? Стани и имплементирај си ја стратегијата. :)

Последниве 3 дена имаше преку 40 пријави и уште 5-6 пп каде членовите бараат објаснувања и санкции! Оладете малку, празници се и не паѓајте на провокации. :)

Им пречи на сите што се чувствуваат барем малку Македонци, ама нели ние сме прогесивна држава :pos: , кај нас сите имаат право на глас, освен нас! Пробај на бугарски форум да пишеш дека Македонија не е исто што и Бугарија, па врати се овде кажи како си поминал!
И не се само татарчињата, мене они ми се узтакво да извинеш, мене повеќе ми идат на ганглии тие кои ги хранам со мои даноци, а застапуваат туѓа кауза!

@Dumbledore
Самото повторување на ставовите на официјална Бугарија според сите школски примери спаѓа во анти-државна и анти-национална пропаганда. Самиот став на Бугарската држава е анти-Македонска пропаганда.

Јас пријавувам „ме спомнал не ме тагнал“, затоа што гледам не ги бришеш навредите на национална основа што ги пишуваат, па можеби ако те спамам со пријави ќе почнеш малце да пазиш. А ти на тоа ми одговараш дека не постои такво правило, без да видиш дека после тоа вулгарот напишал лична навреда кон мене. И згора на тоа си му го лајкнал постот!!!

И аирлија сум претерал, затоа што сум ги пријавувал вулгаричињата, на кое дереџе спадна форумов збиралник на вулгарска пропаганда.

Ти одговорив на сите прашања, те насочив и каде да ги пријавуваш членовите кои шират антидржавна пропаганда. А ти и навредуваш и одиш офтопик...со што и ти ги кршиш форумските правила.

Од овој момент пријавувај навреда или офтопик мислења, ако можеш да видиш на темата не остана живо мислење. Сѐ лични напади, навреди и офтопик пропаганда. Ок? :)

пи.ес. Темата ти е отворена на погрешен подфорум.

Ти одговорив на сите прашања, те насочив и каде да ги пријавуваш членовите кои шират антидржавна пропаганда. А ти и навредуваш и одиш офтопик...со што и ти ги кршиш форумските правила.

Од овој момент пријавувај навреда или офтопик мислења, ако можеш да видиш на темата не остана живо мислење. Сѐ лични напади, навреди и офтопик пропаганда. Ок? :)

пи.ес. Темата ти е отворена на погрешен подфорум.
Ако сакаат Вулгарите да дебатираат, треба јасно и гласно да им се стави на знаење каде се наоѓаат, дека нема да се толерира негација на Македонскиот народ. Све друго ќе заврши со навреди и пцовки, како што впрочем заврши. И све што не е убаво за читање и таквите теми ќе бидат посрани.

Не ми е отворена на погрешен подфорум, за овој форум е проблемот, а не за музика љубов и секс или историја!!!
Автоматски споено мислење:

И башка види го името на темата:

Што мислат Македонците за политиката на Бугарија

А таа е станата вулгарски монолог. Секое мислење на Вулгар на темата е офф топик и све треба да се избрише.

Последно уредено:
Што мислат Македонците за политиката на Бугарија

А таа е станата вулгарски монолог. Секое мислење на Вулгар на темата е офф топик и све треба да се избрише.
Темата оди под пермбан. :)

Темата оди под пермбан. :)
Па тоа уствари беше целта на вулгарите, да не се чуе мислењето на Македонците за нивната посрана политика. Едноставно не заќутеа со нивните провокации.

Нашите форумски блгари си се коректни. Си имааат свои гледања на минатото и иднината и со нив може и да се разговара и да се спори. Оној на пример што го банираа денес, мислам дека беше непотребно.

Останатиот џган од преку граница што доаѓа овде за да сработи дневница треба веднаш да се банира, во истиот момент кога ќе припари на темите во политика.
Некако многу форумски блгари се јавија.
Секогаш почнуваат суптилна пропаганда како они се уствари наши ама ние подругче ја толкуваме историјата, за на крај да завршат со пичка ви матер антички-бугари (или нешто слично, забраив што пиша). Или воспевање на бугарската вселенска програма.

Значи од моментот коа ќе почне да мелат очигледна странска пропаганда на форумот, треба инстантно да бидат банирани зашто секогаш исто завршува.

Некако многу форумски блгари се јавија.
Секогаш почнуваат суптилна пропаганда како они се уствари наши ама ние подругче ја толкуваме историјата, за на крај да завршат со пичка ви матер антички-бугари (или нешто слично, забраив што пиша). Или воспевање на бугарската вселенска програма.

Значи од моментот коа ќе почне да мелат очигледна странска пропаганда на форумот, треба инстантно да бидат банирани зашто секогаш исто завршува.

Мислам на трупер, змеј и такви уште два тројца. Дечките си се коректни членови, ги има на сите теми, се гледа дека не им е примарна задача овде да шират пропаганда, не можеш сигурно да ги поистоветиш со оние ботовине Роден или Гавран и слични баш блгари.
Ако е за тоа и пуно шипацот и оној пикса србоманон треба да летаат и на ништо не би личело.

Странско IP + пропаганда на политика мислам дека треба да е инстант шут карта. Се останато- по судиско убедување :D

Ќе почекаме какви иструкции ќе добијата модераторите од ЦК треба форумов да биде во линија со официјалната политика инаку :sakasuste: Не сум од вчера тука така да ми се јасни многу од дамна овие работи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom