Почитуван господине скитник ќе молчам ама како сте тргнале гледајте вие да не ја напуштите. :smir:
Fiorentina - TorinoКој натпревари ке ги дваат овој викенд на телма??
А зошто да не е Каљари бе?Fiorentina - Torino
Udinese - Milan
Inter Milan - Parma
според терминот овие ќе ги даваат , сеа дан прашате пак зошто Удинезе-Милан , па најинтересен натпревар од колово е , а не ЈАС вика Реџина-Каљаритука нема што да се гледа двете екипи се за во Б и ќе идат , минатата сезона ги спасуваа Бјанки и Суазо а сезнова се дупка.
@KikoMC - од колку до колку години ги сметаш пензионери ме интересира .?
Исто е интересно колку и Удинезе - Милан (барем за уредниците на Телма)Хаха ова 1-2 го спомна дек вие во Јуб б б б б бентус(уз дткање пишав) имате 2 ца па сеа ај 1-2 , ние имамо само 4 ако е така
пс. ќе видиме од идната сезона без (фавали,малдини,сержињо,кафу) дали ќе викате така ... ај поздраБ
@ЈАС што има интересно во Реџина-Каљари
ББиланез,4ца???Да почнамХаха ова 1-2 го спомна дек вие во Јуб б б б б бентус(уз дткање пишав) имате 2 ца па сеа ај 1-2 , ние имамо само 4 ако е така
пс. ќе видиме од идната сезона без (фавали,малдини,сержињо,кафу) дали ќе викате така ... ај поздраБ
@ЈАС што има интересно во Реџина-Каљари
Dude, are you serious?Без успесите на Милан Италијанскиот фудбал ке биде на рамниште на Португалиски,Грчки и Норвешки свати го тоа затоа е најголем не ради твоите 27 титули и Звезда има 25 и Ренџерс имаат 50 и Олимпиакос има 30 па еве и ги исти се со Јувентус по тоа со таа разлика што Јувентус игра во лига што е популарна ради Милан
Еј ко ќе играат со Јуве со Недвед ќе се мечоваат со бастунитеЕдит:Кико го напиша, а инаку Малдини става сопки со бастун![]()
Ова не ти требаше,во ниеден пост до сега не те навредив ни тебе ни твојот Јуве,не ме терај да почнувам сеј си ко ја шо си седам.:nenene:Е добро е вака почна да личи на лига ова. Се јавија и клубовите од дното на табелата да се борат за престиж![]()