Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како изгледа обраќање на премиерот на Македонија до народот:
1. Партиско знаме
2. Без Македонско знаме
3. Зборува за обединување ама изгледа на сдсш членството
Жална Македонија.
И Миле ми текна

fixed it for yaКако Франс прес го гледа Валандово:
Како Франс прес ја гледа Македонија: БЕГААТ ОД ДРЖАВАТА КОЈ КАДЕ МОЖЕfixed it for ya

А ако овие земји се надеваат дека членството во ЕУ ќе ја подобри ситуацијата, Хрватска е предупредувачки пример. Откако влезе во ЕУ во 2013 година, хрватското население од четири милиони жители се намали за 10 проценти. Обединетите нации проценуваат дека Хрватска ќе има само 2,5 милиони жители на крајот на векот“, пишува АФП.
вака ли ќе ИдЕмЕ у Еу, со ШиПтАрО ФоБиЈаЗнаеш каде е проблем во случајот? Гарант цело маало се јавило во полиција и го пријавиле... Во Чаир или Арачиново никој не пријавува...
чесен судија хахахахахахахахахахаххааххахахахахахахаха. Мислите у еу и нато и у америка има правно судство. хахахахахахаххахахахаххахахахаххахахахаххахаха Тоа е исто ко да имате чесен банкар(евреин) кои ќе ви прости камата ако се најдете у тесно хахахахахахахахаххахахахахахахахахаххахахахахахахахахахаххахВо право си се што напиша ама ако не може да се најде ни еден чесен судија кој ќе суди по правото и законот тогаш го обравме бостанот...
Се грабна албанството да се млати по ски терените низ државава. Cocaine is a hell of drug.