Политиките на Бугарија кон Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Македонија е сиромашна многу од пред крајот на 2019.

Да имаше некој тука далекувидност да се договори со Грците уште во 90ти или 08 најкасно сигурно немаше да бидеме до ова дереџе дојдени.
Очигледно “братската„ љубов и уцена од бугарија многу помага. Не гледам што се поразлични од Грците.

Викаш друго нивое сте - саму интелигенциja , аристокрациja и сите во Менза..
Не секи мое да биде како Робертно ,нели..
Миленко ,ти си..?
Прегледај го приврзокот 318136
Ти реков, кај нас ваквите се сензација за у жута штампа. Кај вас нормална појава за у научни трудови во ЕУ и ОН.

Плукањето е еднострано, во неможност да се соочат со вистината Вулгарите мораат да пљукаат.
Историјата на Бугарија и Македонија е толку комплицирана и толку испреплетена што не гледам дека било кој би дошол до некаква вистина. Единствена вистина е дека низ образовните процеси во двете земји се правени историски фалсификати, и се перени мозоци.

Верно го мислиш тоа ,кога четеш постовите на големиот анаЛлизатор jamajka со 15 годишна давност..
Мене тоа ми личи на маниja :D
Ај читај таму документи од пред 150 години гледам тоа ви е фетиш.

п.с Темава е печена за банови и клуч/чистка.
Секоја тема треба да има ист третман, не само оваа.
Кај и да се појават бугарчиња со нивните спамирања, одма треба чистка.
Ама ете ви се дозволува јадење бурек, па и навредени се осеќате, машала.

Ти реков, кај нас ваквите се сензација за у жута штампа. Кај вас нормална појава за у научни трудови во ЕУ и ОН.
Каде се намираш на графиката Миленко , некаде меѓу гнев и пазарење...а
изтеглен фајл (2).jpg
Автоматски споено мислење:

Многу добре си беше темата ,поjaви се jamajka и ja осра ,како секогаш . Не са виновни бугарите ..

• Ми се допаѓа
Reactions: RTM
Прегледај го приврзокот 318137
Автоматски споено мислење:

Многу добре си беше темата ,поjaви се jamajka и ja осра ,како секогаш . Не са виновни бугарите ..
Фјодор Фјодоров трети Познатиот Бугарски психолог сум читал за него во Микиев Забавник.

Прегледај го приврзокот 318137
Гнев?
Мене како Македонски националист, една од утехите ми е Вулгаристан. Подсетување дека има и полошо. Просто супериорен се осеќам кога правам муабет со Вулгари за моралната матрица на народот. Подолно дно од ова што го имате незнам дали е возможно.

И нормално психолошка реакција која преминува во условен рефлекс секогаш кога се осеќа горчината при помислата на Мостот …. Мајка ти … арнаутите овчари …. Следи хехенце на постот.

Гнев?
Мене како Македонски националист, една од утехите ми е Вулгаристан. Подсетување дека има и полошо. Просто супериорен се осеќам кога правам муабет со Вулгари за моралната матрица на народот. Подолно дно од ова што го имате незнам дали е возможно.
Кажи сега како ермените победиа азерите с улогата на Русиja , како сите сакаат да живеат и работат во Белорусија, и како лично тебе ти нудеа работа за илјадници евра во пол свет, а ти избра да се мачиш во С.М.:pos:

Кажи сега како ермените победиа азерите с улогата на Русиja , како сите сакаат да живеат и работат во Белорусија, и како лично тебе ти нудеа работа за илјадници евра во пол свет, а ти избра да се мачиш во С.М.:pos:
Или во превод “очаен сум”.

Како и да е, можам да си приуштам за утеха да прошетам до Софија да си ја испразнам нервозата на некоја вулгарка… има и матурантки ко што гледам…

Прва работа после матурата им е оглас, да стекнат пракса со Турците и циганите, па правац ЕУ во излози по гетоа. Којзнае колку им се радуваат Сомалијците и Мароканците.

Треба да измислат ново хехенце, гледам почнува да те фрустрира ова…почна да го стискаш со пауза, изгледа неможеш да го погодиш од нервоза.

Последно уредено:
Абе сами дозволивме да ни менуваат име ,па нормално кога видоа бугарите колку тежиме решија да си тераат своја агенда.Не знам шо им се љутите.Како викаа шарените-Абе шо е битно како ќе се викаме.Арно ама битно било сега кога патијата им пред распад,сватија дека било битно.Ама сеа е касно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom