Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ова за Спировски е вистина или само празен муабет ?
Мене искрено, колку и да ми се допаѓа, се уште не ми е верно, некако не ми иде актуелен репрезентативец и играч на кој што сигурно се смета и за бараж натпревариве во Март, да дојде да игра втора лига, али ајде, дај боже да дојде... Се спомнува исто дека сакаат да го враќаат Виктор Велковски што играше лани штоперот, сега е во Албанија, исто се шпекулира дека големи се шансите да се врати Попзлатанов од Ѓорче што би било екстра потег... Ќе видиме што ќе се дешава, ќе биде интересен зимски преоден рок :D

Јас мислам дека Спиро ќе го ,,лапне" Васоски, има добра релација со менаџерот на Спиро. Се тоа си стои дека Вардар го бара Спиро, ама не ми е верно овој да дојде во 2 лига. Сепак мислам дека е пуна капа што обезбедивме едно екстра име во средина, а тоа е Мицевски.

И јас мислам логички е да се врати тетовче ако влеземе прва лига. Академија секако нема да одат левел погоре со години се на тоа ниво.

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

Овој Симеон Христов се на се 10 гола има во својата кариера и ние го форсираме за напаѓач ?

Овој Симеон Христов се на се 10 гола има во својата кариера и ние го форсираме за напаѓач ?
Во Втората лига - Исток, Симе Христов даде 15 гола за Тиквеш пред да влезат у Прва.

Во Втората лига - Исток, Симе Христов даде 15 гола за Тиквеш пред да влезат у Прва.
Во страшна конкуренција на Плачковица, Росоман и Кит го маркетите :D

Не заебавајте, апсолутно ништо не може да придонесе Симе. Фичо има сто пати подобри бројки од него, па пак е дрво.

Прв пост во годината да ми биде во темава :D

За арно, за убаво, Вардарци и Комити. Ова ќе биде наша година, запамтете ми ги зборовите :D

ti ko najveci pezimist vaka da kazes nesto neznam, ocekuvam esenska titula polufinale kup slednata sezona, a ovaa koj saka neka padne u baraz :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom