Срамен.
Ацо Мечка и Саше Политико, тоа се тие бардови на македонското новинарство. Ескперти за увлекување у дупе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Срамен.
Само тогаш Грујо беше скромен зашто одеше пеш на работа, а овие сега се еколози...Ме потсети на
![]()
Nikola Gruevski goes to work
Prime minister of the Republic of Macedonia Nikola Gruevski goes to work on sept-22-2008 nikola gruevski odi na rabota peskiwww.youtube.com
Koj go prael ova e institucija za ova na danela. Mora da se priznae grujo si gazese so skecovive, uspea i na sejseli da ide i pricata so puntoto da ja prodava.Ме потсети на
![]()
Nikola Gruevski goes to work
Prime minister of the Republic of Macedonia Nikola Gruevski goes to work on sept-22-2008 nikola gruevski odi na rabota peskiwww.youtube.com
Сериозно Ацо Мечка го викаат?Ацо Мечка и Саше Политико, тоа се тие бардови на македонското новинарство. Ескперти за увлекување у дупе.

Господинот Груевски секогаш бриљираше во јавните настапи, ама ништо не може да се мери со приликата кога гостуваше во Пулс кај таа Ане со бемката.
Емисијата беше за уметници, интелектуалци и слични тртомуди кои со водителката си разменуваа прашања и одговори со метафори, беседеа на подлабоки теми како литература, зајтгајстот, значењето на животот, љубовта и слични теми кои кај еден реформатор и човек од акција не проаѓаат.
Во кратки црти, она го прашува за книги, он одговара за автопати, вработувања и проекти.
Многу беше бизарно, ама не се даваше човекот. Немаше промашени зицери кај него.![]()

Една од моите омилени емисии.
Сериозно Ацо Мечка го викаат?![]()
Ацо Мечка и Саше Политико, тоа се тие бардови на македонското новинарство. Ескперти за увлекување у дупе.
Народски човек, не како буржоанава, дури и пикапот (2:33) со ќумбе место аупух не го пцуешеKoj go prael ova e institucija za ova na danela. Mora da se priznae grujo si gazese so skecovive, uspea i na sejseli da ide i pricata so puntoto da ja prodava.

Ова ти се први знаци на неспособност и некој кој не си ја обавува функцијата како што треба. Па така оваа работи по 14 саати, министрите на Зоки и Грујо работеа секој ден по 16-17 саати, они двајца работеа по 27 саати на ден, другарчето нивно од Србија спиел по 1-2 саати на ден, не иде у ВЦ, спие на земја. ПР кој е наментет и пали само кај партиски глувци и пештерски човек.
Хахахаха, ова со пикапот, да се десеше у Србија, недела дена по новини и емисии ќе збореа како било неуспешен атентат над премиерот, како само брзата негова реакција го спасила, он е Супермен. Али ние сме за ПР ниво испод, па ова не го искористи Грујо на уште подобар начин.Народски човек, не како буржоанава, дури и пикапот (2:33) со ќумбе место аупух не го пцуеше
Еве уште едно: