Совети за неверни:)

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Советувале-несоветувале, исто ти се фаќа. Накрај некој ќе биде повреден.

Во врска со темата, мене ми изгледа разумно бирање со кого ќе изневеруваш, односно и тој другиот да знае во што се впушта, а во исто време да има што да изгуби. Сакам да кажам, добро е љубовницата/љубовникот да биде во врска или брак, така е многу помала веројатноста дека ќе зборува наоколу за вашата афера, или да се швркне, да се заљуби и да проба да ви ја растури врската/бракот.

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Советувале-несоветувале, исто ти се фаќа. Накрај некој ќе биде повреден.

Во врска со советите, мене ми изгледа разумно бирање со кого ќе изневеруваш, односно и тој другиот да знае во што се впушта, а во исто време да има што да изгуби. Сакам да кажам, добро е љубовницата/љубовникот да биде во врска или брак, така е многу помала веројатноста дека ќе зборува наоколу за вашата афера, или да се швркне, да се заљуби и да проба да ви ја растури врската/бракот.

Претежно сите така завршуваат со растурање врска/брак, затоа што ретки се тие кои што сакаат само забава и ништо повеќе, а дека може да се скрие па мислам дека мн труд треба, концентрација голема, да не напраиш некој лапсуз несакан и глупа девојка/дечко или жена/маж.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Претежно сите така завршуваат со растурање врска/брак, затоа што ретки се тие кои што сакаат само забава и ништо повеќе, а дека може да се скрие па мислам дека мн труд треба, концентрација голема, да не напраиш некој лапсуз несакан и глупа девојка/дечко или жена/маж.
Абе ајде, на пример јас си сакам и си имам стабилна врска, но нормално си ебам на страна. Такви се многу луѓе. Не ми генерализирај дека сме ретки кои сакаме само забава. Имаме желба за различни женски и различни доживувања, но сакаме и дома кога ќе се вратиме да имаме што да ебеме ако не ни се посреќи вечерта.

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Абе ајде, на пример јас си сакам и си имам стабилна врска, но нормално си ебам на страна. Такви се многу луѓе. Не ми генерализирај дека сме ретки кои сакаме само забава. Имаме желба за различни женски и различни доживувања, но сакаме и дома кога ќе се вратиме да имаме што да ебеме ако не ни се посреќи вечерта.

Ни најмалку сакам да ти генерализирам, може ти си таков, но јас тие што ги познавам завршиле со растурање на врска/брак , затоа и наведов, бидејќи непознавам таков што сеуште си тера со секс на страна, а тоа не излегло од колосек. Затоа извини ако не се најде во мојот пост:smir:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мој совет:

Не изневерувајте.
Најпаметно би било.:wink:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Мој совет:

Ебете си колку сакате и какви се сакате.
Ич да не се замарате дали сте изневериле.
Жени ги има на кило.
И секогаш има подобра од вашата.
Додека сме млади да искористиме.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Мој совет:

Жени ги има на кило.
Или да ве користат.:wink:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Па взаемно си е тоа.:)

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Мој совет:

Жени ги има на кило.
Нема потреба да бидеш во врска ако сакаш да си ебеш колку сакаш... жени има на кило ама и мажи има на кило ... па ако веќе сакаш да си ебеш немроа да се врзуваш а ако веќе се врзиш земаш од тоа КИЛОТО жени неколку грама (една жена)и би требело да и се посветиш на неа...

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Нема потреба да бидеш во врска ако сакаш да си ебеш колку сакаш... жени има на кило ама и мажи има на кило ... па ако веќе сакаш да си ебеш немроа да се врзуваш а ако веќе се врзиш земаш од тоа КИЛОТО жени неколку грама (една жена)и би требело да и се посветиш на неа...
Абе зависи како за кого. Стабилната врска има голем удел во самодовербата и со тоа можноста за ќарување на нови девојки.
Некои си можат и без неа, некои ја имаат од други причини, но сметам дека во принцип треба да имаш една па да му ја мислиш што понатаму, дали само со неа или и со други.
Сепак женска ти е инвестиција и ако и се посветиш не би сакал да ја заебеш.
Мене ми беше поентата дека на многу мажи, самиот факт дека си имаат некоја, им дозволува да се поослободени пред останатите и да ебнат и нешто ново.

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Абе зависи како за кого. Стабилната врска има голем удел во самодовербата и со тоа можноста за ќарување на нови девојки.
Некои си можат и без неа, некои ја имаат од други причини, но сметам дека во принцип треба да имаш една па да му ја мислиш што понатаму, дали само со неа или и со други.
Сепак женска ти е инвестиција и ако и се посветиш не би сакал да ја заебеш.
Мене ми беше поентата дека на многу мажи, самиот факт дека си имаат некоја, им дозволува да се поослободени пред останатите и да ебнат и нешто ново.
A мојата поента беше дека ако сакаш да ебнуваш ново и ново ... немој да повредиш некоја со тоа што ќе си во врска со неа пошо и тебе не би ти било исто ако она се ебнува со нов и нов и нов... за то реков никој не ни врзува јаже на врат да бидеме во врска кога сакаме слободен живот со многу ебнувања ....

Едноставно е нели ?

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
A мојата поента беше дека ако сакаш да ебнуваш ново и ново ... немој да повредиш некоја со тоа што ќе си во врска со неа пошо и тебе не би ти било исто ако она се ебнува со нов и нов и нов... за то реков никој не ни врзува јаже на врат да бидеме во врска кога сакаме слободен живот со многу ебнувања ....

Едноставно е нели ?
Види тука ти пак правиш елементарна грешка.
Зошто некоја девојка би сакала некој друг освен тебе?
Биди маж, не пичка која мисли дека треба сите да сме исти?
Ајде биди ист, роди дете.
Се разликуваат тие работи.
На девојка и треба еден и може да забремени и да се матка со тоа 9 месеци, го бара претходно вистинскиот, но ти, машкото, може да си ебе колку сака.
И да си имаш деца насекаде... добро да не те фатат и малтретираат за алиментација.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Па за да биде НЕВЕРСТВО мора да биде со некого :)

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Па за да биде НЕВЕРСТВО мора да биде со некого :)
Па имаше еден блогер напишано на тема, како со женска ова она, секси пози, најдобри моменти, што да правиш што има по веснициве глупости..

и даде човекот најдобар совет.

Најдете си девојка прво.

п.с. не му се пуштаа ама после му тргна.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Жени ги има на кило.
Мислиш дека никогаш нема да се потрошат жените кои би легнале со тебе? Дека нали, не секоја ќе.
Секогаш има подобра да, но повторно, дали секогаш подобрите ќе те лежат?
А што кога ќе остарите, а тоа и не е така за многу време? Или тогаш за тогаш ќе мислите?

Kajgana Shop

На врв Bottom