Така е, зеленко за ова ББиланез`Не се буните бе ЈуБе вие најмалце имате право на глас ... местачи
Се израдува детенцево Милан освоил лига на шампиони,тоа што е катастрофа у Италија нема врска...ај оставам тоа сеа,само некаде прочитав ЗАРАДИ МИЛАН Е ПОПУЛАРНА ЛШ???:pos2::pos2:Ако веќе незнаеше,низ светов колку луѓе го сакаат Милан,3 пати повеќе го мразат,значи ТИЕ не се ни неутрални,у преводу немаат никакво мислење.И ТОА БАШ заради тоа што ќе победат еднаш и у 10 наредни години ќе кажуваат за тоа,а одма после таа утакмица ќе изгубат од Катанија,Торино,Емполи и сл.оффф мислев дека ке кажете нешто попаметно али ајде да одоговорам и на ова да не се љутите
Ти како и многу други симаптизери на клубови од Италија имате проблем со авторитет.Значи за тие што не знаат(или ваш случај глумат мутави)ФИФА е највисоко тело во Светот на фудбалот и како таква го назанчила тоа ''турнирчето'' како официјален турнир на најдобрите од сите континенти на земјинава топка....
Ти поткопуваш тука чист и регуларен турнир каде што се нема случено ни скандал ни криминал и никој не лета во низок ранг капираш??
Од друга страна јас како навивач на Милан и било кој друг имам секакво прво да немам доверба во Серија А која е склона на криминал и ради твојот клуб важеше за нерегуларна и нормално дека на скалата не квалитет најниско котира единснтвено нешто што ја држи Италија конкутентна и актуелна во Светскиов клупски фудбал е Милан така било е и ке биде без разлика дали тебе и Јове и оној напатенион Лаицијал тоа ве боли...
Другар многу е лошо ко ќе си посакуваш некоја работа што е невозможна!!Ама уште е полошо кога ќе веруваш во таа работа!!Милан да не беше??Епа само од Милан ќе пропаднат пензиските фондови!!Милан не се мафијаши, Берлускони слушам слаткар бил,така ми рекоа, а Галијани шеф на кујната!!!...
Без успесите на Милан Италијанскиот фудбал ке биде на рамниште на Португалиски,Грчки и Норвешки свати го тоа затоа е најголем не ради твоите 27 титули и Звезда има 25 и Ренџерс имаат 50 и Олимпиакос има 30 па еве и ги исти се со Јувентус по тоа со таа разлика што Јувентус игра во лига што е популарна ради Милан
Евентуалниот нареден пост обмисли го убаво и гледај да не како овој што го скалпаше скоро саат време а испадна булшит јас сега идам да легнам станат сум од 06 па утре ке пробам пак да ти дотерам памет колку и да тоа се чини неможно
Не се буните бе ЈуБе вие најмалце имате право на глас ... местачи
Стварно мислев дека ке се потрудиш нешто попаметно да кажеш али ме разочара.....Шо те удира не знам и не ми е гајле. Шо си зборал со другите ич не мие гајле и за то ќе ти зборам само за то шо ми збораш мене.
Значи:
1. Италија е светски шампион во Фудбал. То не придонесва ич за популаризирање на фудбалот?
2. Лига на шампиони се вика лига на шампиони шо значи е наменета за оние кои ја освоиле домашната лига (барем беше така до пред да ја до искомерцијализираат). мене ме мава некој флеш па почнувате во однос на оваа точка да ме потсеќате на некој.
3. ФАла многу за популаризирањето на италија. Се чудам како Фигц ви нема орден за благодарност даено. Дека 15 сезони по ред (скоро сите) јувентус беше учесник во финале полуфинале не е битно?
Се на се ми е гајле дали е популаризирана Серија А од некој или не. За то можи да си мислат телевизиите, спонзорите и сите кои ги боли.
Мене ме интересира да гледам добар фудбал. И поарно да ги гледам сиена или лацио отколку било кој англиски клуб.
ЗА крај еднаш спомнав и уште еднаш јасно повтори гарфилд.
ТЕМАВА СЕ ВИКА ИТАЛИЈАНСКО ПРВЕНСТВО.
Место да се фалиш со победи против некој клуб за кој ретко кој овде на темава има слушнато анализирај го ова
Не знам кој е по улав овде ти што пишуваш вакви глупости или ја што ти враќам на нив али ај да не се осеќаш запоставен еве и за тебе нешто..Се израдува детенцево Милан освоил лига на шампиони,тоа што е катастрофа у Италија нема врска...ај оставам тоа сеа,само некаде прочитав ЗАРАДИ МИЛАН Е ПОПУЛАРНА ЛШ???:pos2::pos2:Ако веќе незнаеше,низ светов колку луѓе го сакаат Милан,3 пати повеќе го мразат,значи ТИЕ не се ни неутрални,у преводу немаат никакво мислење.И ТОА БАШ заради тоа што ќе победат еднаш и у 10 наредни години ќе кажуваат за тоа,а одма после таа утакмица ќе изгубат од Катанија,Торино,Емполи и сл.
А за титуливе во ЛШ ако ми ги спомнете уште еднаш мислам дека ќе почнам да анализирам КАКО тоа ги освоивте.Дали е тоа од што сте биле појаки на утакмиците или што сте имале НЕНОРМАЛНО многу среќа?
Не сери ако немаш шо попаметно да кажиш..Стварно мислев дека ке се потрудиш нешто попаметно да кажеш али ме разочара.....
Еве ке идам од позади иова точка 1 ми е најбитна да ја сватите и да не ваљате шит како сум идел офф топик
1Темава знам дека се вика Италијанско првенсвтво ги спомнувам за вас недостижните трофеи кога ке видам пост од типот ''Милан го јаде од Катанија Светски шампиони биле жими куров'' да не перете уста со Милан и да не сте поматени со завист ке си ќутам и ке ве истрпам вака мора да ви ја повторувам суровата реалност која не ви е во прилог
2 Италија не мора да дава ордени не ни треба тоа доволно ни што ке патите вие кога гледате МТВ вторник и среда а конкретно ти лани''И Јуве вака за малце во 2003'' ордени не ни требаат имаме бајаги.
3 Така е комерцијала Јуве е андерграунд ФИФА искомерцијализира и заеба све фудбалско Јуве треба да игра секоја година финале....ама Јуве мести и игра со ФК Ремонт на Пруги и Победа Долно Лисиче..
4.Италија придонесва ама Милан после Италија прионесва највеќе аууу да бе нели доле рече деке не те боли кур за популарноста...
Еве вака да пробам да се ставам во твоја кожа...значи навивам за Јувнтус пука скандал за местење Јувентус доаѓа на рамниште на коза ностра нормален човек ке се осеќа изневерен и разочаран кога ке дознае дека двете последователни титули и цела радост со нив му биле прљави...љубов кон клубот не дава да не го гледаш си го сакаш ама ама да правиш ти голем клуб од нив....немој бреее...
@Кико Мц Искрено се надевам дека или се заебаваш со постовиве или си наркоман почетник т.е само трева дека пушиш друг начин за оправдување на твоите постови не ми текнува уствари може да си али овакво али не дај боже.
По визитата докоторот кај пациентот приметува зголемена нервоза нетипична за вчераНе сери ако немаш шо попаметно да кажиш..
1. Кажавме како се вика темата и к.. ме боли шо прајте настрана ваму ми сте еднакви на екипа од рангот на реџина и сиена. (респект за оние кои го граделе името на клубот, ама некои сега се недостојни да го носат истиот дрес).
2. И двата тима се исто валкани за то прекини да сериш и во однос на оваа точка. Ако моџи местел резултати за титула, галијани местел за 4 место и тука се гледа пак колку ти вреди тимчето. (дека останатите се чесни жими т....)
Е па ако сте толку чиста екипа зш 1980 ве исфрлија во Сериа Б.. или ајде да земиме 2006 година.. Оти ви зедоа 8 бодови? А да.. мн бевте јаки и немаше да биди интересна лигата ако почневте со 0 како и другите..По визитата докоторот кај пациентот приметува зголемена нервоза нетипична за вчера
Ајде на брзина да видиме што не ти е јасно......
Милан мести ОК Судија Фалконе зашто не отиде во ''втора лига Козјачки регион'' со вас ако е тоа виситина??....
Ајде ке замеме дека и Милан мести и е прљав како Јувентус зашто е најуспешен таму каде што нема местење??
Се осеќам како оние филмскине сцени кога двајца ке се изгубат у шума и се вртат во круг и едниот му вика на другиот ''Aбе чекај не го виде дрвово преед малце бевме ние тука'':bil: