mene ne mi preci ako maskoto ne gi izbrici nozete t.e. ne se izdepilira, normalno ok e i taka, no ako pod pazuvi ne se izbrici ili bradata (sto sekad me irititira kao ne e bricen) nepodnesuem
Ете така треба(сепак за фаца зависи).Хуху јака тема брате ја да си кажам искрено и да почнам онака од доле еве.......... на нозете не се бричам а и не помислувам (иако сум ракометар и трчам на гакици нозете се доста видлив дел али едноставно тоа е женска работа), кај гениталиите се бричам од причина што е по хигиенски, веќе на стомакот а исто така и на градите не се бричам може шат пат кога многу ќе нараснам да се поминам со машинката онака површински али само да ги скратам да не се ошутам како женско сепак да го имам наликот на машко, под мишки се бричам веќе таму пошто и таму е по хигиенски а и мислам дека иам по брзо движење на раката а со тоа и по силен шута и онака поеќе смди коа не се бричиш, на фацата нормално како секое машко и толку, иако со моите 16 години мислам дека дури и ова е премногу на 3 места да се бричам али добро така е во мода јас мисла дека под мишки, гениталии и фаца е оправдано машко да се депилира а се останато е женска работа ..... !!!
GAY... :baeh:Ја се средувам секад сегде,не можам бе вуна...........
RespectЕте така треба(сепак за фаца зависи).
Па и да е горило бе, машко е. Ко небаре неприродно е.Значи според анкетава повеќето преферираат мажиња од типот а ла педеракис. Аман бе...
Не викам горило да биде некое, фала Богу до толку знае веројатно да одржува лична хигиена, ама па помазен и по упицан од женската да е...ако ми е за тоа подобро ке се полезбејчам ебаго.