Алал да ти е, не очекував негде да го има, прилично олдскул парфем е И Зино Давидов гледам го имаDIOR Fahrenheit EDT - fragrance.mk
Уникатен и контрастен потпис, со моќна заносна трага. Свежите сицилијански мандарински ноти и изненадувачката комбинација...www.fragrance.mk
Јесте, легендарен парфем, али мене ми е тежок заради големата концентрација на темјанушка.Алал да ти е, не очекував негде да го има, прилично олдскул парфем е И Зино Давидов гледам го има
А за Зино што мислиш? И тој ми е меѓу фаворитите, јебига природно ме влечат работи од 80титеЈесте, легендарен парфем, али мене ми е тежок заради големата концентрација на темјанушка.
Има нови модерни драстично подобри парфеми од тие, а пак со тој vibe.А за Зино што мислиш? И тој ми е меѓу фаворитите, јебига природно ме влечат работи од 80тите
Можна е и заменаСе продава Аcqua Di Gio 200ml 5000 денПрегледај го приврзокот 317060Прегледај го приврзокот 317061
Nema mislenje..Zdravo Decki
Prada amber pour home edt ili Armaf club de nuit intense, me interesira vase mislenje
Prada. Или Aventus, или никаква копија.Zdravo Decki
Prada amber pour home edt ili Armaf club de nuit intense, me interesira vase mislenje