Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Јас истото се прашувам за трансферите за кои е осомничен Јуве, зошто не се осомничени Барселона, Џенова, Реал и сите тие клубови со кои Јувентус сменил играчи или направил трансфер на играч. Не може Јуве да наштелувал цени по свој вкус а овие кутри наивни да не знаеле што купуваат или продаваат.
Кај Јуве не е проблемот што го продал Пјаниќ за Х милиони или што го купил Артур за Х милиони. Барем јас колку што сфатив го гонат за финансиски малверзации.

Затоа и УЕФА не се меша. Не е целосно фудбалски проблемот.

Доколку како Акционерско друштво паднат на суд ќе биде доста лошо, пред се фудбалски гледано.

И Челзи и Сити беа под истрага за купување играчи. Челзи доби трансфер бан а Сити доби само парична казна, но и во двата случаја Судот во Англија не ги гонеше Челзи и Сити правно, туку УЕФА спроведуваше истраги. Тука е разликата. :)

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.146
Поени од реакции
2.255
Ако некој што навива за Јуве или друг тим и незнае што се дешава во клубот, слободно нека ги чита интерашите, и, нека биде сигурен дека е обратна ситуацијата.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Фановите на Интер нема зашто да сакаат Јуве да иде во Серија Б или да исчезне ко клуб.

Фановите на Фиорентина, Лацио и Рома нека си му ја мислат сега :kafence:

IMG_20211219_143054.jpg

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Ако некој што навива за Јуве или друг тим и незнае што се дешава во клубот, слободно нека ги чита интерашите, и, нека биде сигурен дека е обратна ситуацијата.
Па не е воопшто обратна ситуација. Сериозна е. Ама ако носи си розеви наочари дека не е ништо сериозно и се ке биде во ред.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.146
Поени од реакции
2.255
Па не е воопшто обратна ситуација. Сериозна е. Ама ако носи си розеви наочари дека не е ништо сериозно и се ке биде во ред.
Сериозно ја сваќаат само тие што не го сакаат Јуве.
Цела тема отворивте а ништо не е пишано веќе долго време.

Три дена пишуваа новините и сега ништо нема.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.021
Тоа што Јуве е лош, не значи дека Рома со Мурињо до сега беше добра (секоја чест за против Аталанта).

И не се само резултатите во прашање.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.146
Поени од реакции
2.255
Незнам што е смешно или тажно.

Еве јас викам дека не сте во право, ако мислите дека сте, слободно демантирај те со факти, линкови постари од две недели не се важат.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Еве јас викам дека не сте во право
1639925394450.png

Каква уткамица меѓу Фиорентина и Сасуоло, Консиљи не е реален шо се одбрани, Италијано и Диониси се дефинитивно меѓу најинтересните млади италијански тренери кои излегле последниве години.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.675
Поени од реакции
59.798
не знае
сфаќаат
не знам
демантирај те
демантирајте

Нема ништо во моментов затоа што ги собраа сите документи што им требаа и сега работат на случајот. Обвинителката рече дека околу месец дена ќе им треба, така да чекајте честитка околу нова година :kafence:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
Mурињо е извикан во целиот фудбалски свет додека Алегри од никој освен од навивачите на Јувентус (и тоа не сите). И Јуве нема подобар тим од Рома, тука се негде, Јуве е поквалитетен на неколку позиции исто и Рома.
На Јуве тимот според трансфермаркт вреди +600мил евра, на Рома тимот го пишува 429мил евра. Рома за плати дава 110-120мил евра, додека Јуве во најмала рака дупло повеќе. И ти се осудуваш да кажеш дека Јуве нема подобар тим од Рома и дека биле тука некаде?? Со сета почит оти си постар, фаќај магла од темата да не ти се смеат сите или избриши го постот :D

А за Мурињо си у право, извикан е.. кога направи добри резултати сите го величат, кога неговиот тим направи кикс против некој слаб тим сите го ругаат, секогаш е на тапет, и кога победува и кога губи, нема средина кај него :)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Ајде сеа да не се праиме наивни со играчиве, па некој летоска да ви кажеше дека Јуве нема подобар тим од Рома и дека тука се негде очи ќе му истеравте. Вие за Интер се потсмевавте а не па за Рома.
Баш сега скролнав назад на темава, интересно е како де Лихт и Сандро од прејаки и клучни играчи на кои само им фали Алегри за да бидат освојувачи на Скудето, сега се сведени на ниво на Рожер Ибањез и Матеус Виња.
Автоматски споено мислење:

:cenzura::cenzura::cenzura:

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.987
Поени од реакции
23.969
Во Италија сега покрај тоа што треба да си вакциниран, мора да прикажеш и негативен тест за да идеш на стадион. :facepalm:

Полека но сигурно станувам анти ваксер. Ништо лично Тролејбус.
Ми немаат смисла овие мерки. Први беше вакцинирајте се а невакцинираните ќе плаќаат за тестови и ќе носат маски, за сега сите да се исто третирани.
Вакциниран сум од Мај и тука на Малта преку 85% од вкупното население е вакцинирано, ама пак мора да носиме маски надвор дури и ако сме сами. Причината било - може ќе сретнеш некој надвор и ќе се заразиш. :facepalm:

Извинете за вакс муабети, ама преку кур ми е веќе.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Во Италија сега покрај тоа што треба да си вакциниран, мора да прикажеш и негативен тест за да идеш на стадион. :facepalm:

Ми немаат смисла овие мерки. Први беше вакцинирајте се а невакцинираните ќе плаќаат за тестови и ќе носат маски, за сега сите да се исто третирани.
Вакциниран сум од Мај и тука на Малта преку 85% од вкупното население е вакцинирано, ама пак мора да носиме маски надвор дури и ако сме сами. Причината било - може ќе сретнеш некој надвор и ќе се заразиш. :facepalm:

99,99% od napisanovo ti e za temata Covid-19..

Член од
17 август 2011
Мислења
10.400
Поени од реакции
18.556

Дојди си у другата тема, ги избркавме ваксерите од таму :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom