- Член од
- 23 мај 2013
- Мислења
- 2.615
- Поени од реакции
- 6.564
Ако сакате некоја промена во општеството, почнете од себеси...престанате да воспевате политичари и да го гледате спасот во нив.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е его трип во кој нема погледнување на друга страна. Јас барем можам со младоста да се "извадам" со тоа што недолично сум ги навредувал, иако секогаш е почнато со други ситни навреди, но сепак менталитетот ми е тој и како и да е погрешени биле сите тие навреди и секој кажан лош збор кон Македонец, па на крајот од денот и кон Албанец на форумот и било каде. Шарени куртони, подобро било со дуи да правеле коалиции него со Левица, какви муабети се тие ако си искрен во љубовта кон Македонија, нашата најголема глава мислел дека е добро да учи во бугарско воено училиште, ја увидел грешката и напуштил, и станал што станал, да се прашуваат они и него би направиле шарен куртон.Pa na primer ne vnimavas koj ti e sogovornik i ne meshash.
Moze i ne si ti kriv, dali so "ukrasive" na avatarite me meshash so drug, ili imam slicen nick so drug, moze za sveti Nikola uste sega si na rakija, ili pa e do godinite, ili ednostavno sakas da se pretstavis na forumov na najvisoko moralno skalilo i teras ego trip za kogo i te predupredi moderator i veke ne pazis kogo so kogo grupiras ne znam, mnogu varijanti se tuka vo igra.
Ne deka e loso ili nesto specificno zamerlivo od moja strana, ama rekle starite gordosta zaslepuva.
Seedno, nekoj da e "sharen" treba da ima ispolneto 2 kriteriumaТоа е его трип во кој нема погледнување на друга страна. Јас барем можам со младоста да се "извадам" со тоа што недолично сум ги навредувал, иако секогаш е почнато со други ситни навреди, но сепак менталитетот ми е тој и како и да е погрешени биле сите тие навреди и секој кажан лош збор кон Македонец, па на крајот од денот и кон Албанец на форумот и било каде. Шарени куртони, подобро било со дуи да правеле коалиции него со Левица, какви муабети се тие ако си искрен во љубовта кон Македонија, нашата најголема глава мислел дека е добро да учи во бугарско воено училиште, ја увидел грешката и напуштил, и станал што станал, да се прашуваат они и него би направиле шарен куртон.
3. Da e sega za LevicaSeedno, nekoj da e "sharen" treba da ima ispolneto 2 kriteriuma
1. Da ima glasano za Zaev vo 2016
2. Da ima odeno na farbanje so sharena revolucija
Jas ne gi ispolnuvam ovie kriteriumi.
Mislis Darling site na pamet ve znam koj za sto se zalagase pred nekoja godina pa ete slucajno i ti se najde vo toj spisok pa se pocustvuva navredena. Stvarno mislis nemam popametna rabota pa ke ve pamtam site po nik koj za sto bese pred 5-6 godini, nastrana sto povekjeto ili promenija nik ili isceznaa.Pa na primer ne vnimavas koj ti e sogovornik i ne meshash.
Moze i ne si ti kriv, dali so "ukrasive" na avatarite me meshash so drug, ili imam slicen nick so drug, moze za sveti Nikola uste sega si na rakija, ili pa e do godinite, ili ednostavno sakas da se pretstavis na forumov na najvisoko moralno skalilo i teras ego trip za kogo i te predupredi moderator i veke ne pazis kogo so kogo grupiras ne znam, mnogu varijanti se tuka vo igra.
Ne deka e loso ili nesto specificno zamerlivo od moja strana, ama rekle starite gordosta zaslepuva.
Еве го под тебе класика.Seedno, nekoj da e "sharen" treba da ima ispolneto 2 kriteriuma
Pa, bi glasala za nekoj sho nudi makedonec premier.3. Da e sega za Levica
Не постојат веќе македонци.Pa, bi glasala za nekoj sho nudi makedonec premier.
Znam, nema ni vo statutot na DPMNE.Не постојат веќе македонци.
Znaes ti nekoj saren od togas koj sega ne e aktiven poddrzuvac na levica?Seedno, nekoj da e "sharen" treba da ima ispolneto 2 kriteriuma
Za sharenite Levica e nazi partija.Znaes ti nekoj saren od togas koj sega ne e aktiven poddrzuvac na levica?
Ne moze toa da se zakluci so OGROMNO stransko prisustvo vo skoro sekoj atom na nasata drzava.Самите си се осудуваме на пропаст...никој не ни е крив
Ako pravime konkretno muabet za forumot, ke te molam da ne gi mesas onie koi navodno imaa samo najdobri nameri so onie koi svesno znaeja sto pravat( komunjarcinjata) i koi se slepaa na ovie prvite glumejki sareni. Za niv levica e nazi, i toa stana takva od koga gi iskoristija i ne im trebaa povekje. Od tamu e toa sareni kurtoni, vo smisla isjoristeni i frleni kako kurtoni.Za sharenite Levica e nazi partija.
Sharenite pak, ili onie sho se kazuvaa kako nivni vodaci, se piknaa po administracija.