Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
а што праиме со мостовине и галиите околу камени мост, нешо узурпација на кејот има ли, на зеленилото или врбите и сред Вардар се компензација
ако тој мост е смешен и непотребен за тој дел од градот јас стварно ви се чудам на паметот

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ама не заебавај сеа, денес сите метрополи гледаат да ги демотивираат граѓаните и да ги исфрлат автомобилите, поготово за централно градско подрачје. Овде ќе бутаат куќи и дворови со се зелинило (утре и цела населба ради булеварот ќе стане зграда до зграда) за што? Подобар пристап до ист гејт, до тие зградите на другарот на Петре што ги градеше од таа страна на Вардар?...

А за галиите се слагам и сум пишувал сто пати, и за тоа и барокот перверзен, и врбите и дизниленд фигурите на плоштад, за тоа и го гласав Петре на претходните избори, и што направи за четири години со нив ?

за кој македонизам зборуваш ? кога го носевте зајко на власт те/ве болеше за македонозмот, сега ќе продавате македонизам од кога му се посравте на све македонско.

лесно е од ова човек да се извади, биле изманипулирани зашо Зајче рече ништо нема да смени
а ти како ке се извадиш кога Жмицакот ти вика шипо за премиер, преспански реалност го прифаќа(значи исти курац е)
ама ок и јас еден ден ке отидам илјадници километри или у немачка па ке станам најголем патриот а до тогаш Левица се тука фала богу

лесно е од ова човек да се извади, биле изманипулирани зашо Зајче рече ништо нема да смени
а ти како ке се извадиш кога Жмицакот ти вика шипо за премиер, преспански реалност го прифаќа(значи исти курац е)
ама ок и јас еден ден ке отидам илјадници километри или у немачка па ке станам најголем патриот а до тогаш Левица се тука фала богу

Како бевте изманипулирани ? дај доизглупирај се молим те, па зајо све што напрај го најави со време, сега дека вие бевте глупи и не му верувавте тоа е ваша слабост.
Јас нема што да се вадам (кажав со чиста совест сум за шипо премиер), кога веќе е бал барем нека биде маскенбал, па што вика @jamajka еднаш нека оди све у курац до крај па после со нов мозок може ќе се направи некој ресет, ако се направи ако не здравје, оди ако сакаш и во Финска и стани најголем патриот.

Како бевте изманипулирани ? дај доизглупирај се молим те, па зајо све што напрај го најави со време, сега дека вие бевте глупи и не му верувавте тоа е ваша слабост.
Јас нема што да се вадам, кога веќе е бал барем нека биде маскенбал, па што вика @jamajka еднаш нека оди све у курац до крај па после со нов мозок може ќе се направи некој ресет, ако се направи ако не здравје, оди ако сакаш и во Финска и стани најголем патриот.

така бе ете глуп е народот и му веруваше на зборот, ете немаат сите моќ да предвидат ко вас патриотите
така е со лупање у груди што ве ебам потонете ја на раат од далеку ке си свиркам и ситам додека пропаѓате еднаш за навек

така бе ете глуп е народот и му веруваше на зборот, ете немаат сите моќ да предвидат ко вас патриотите
така е со лупање у груди што ве ебам потонете ја на раат од далеку ке си свиркам и ситам додека пропаѓате еднаш за навек

Секој народ добива тоа што заслужува. Кога патриотите предвидуваа вие му се исмејувавте, ги правевте глупи, заостанати и не знам што, сега како што викаш, што ве ебам потонете.

Nema nikogas da znaeme dodeka ne probame.
Vrtejki u krug so vmro i sdsm padnavme u ambis.

Zosto ne bi probale nesto novo? Eve neka ne bide levica, neka bide tmoro, integra, bilo sho.
Jas ne sum vmrovec, toa muabeti mi vadea komunjarcinjata i sarenite kurtoni, pa so tek na vreme ete ostana muabetot. Mi e gajle mene za vmro, posebno pa sega dali ke dojde na vlast ili ne, ili bilo koj koga sme kaj toa.
I ete probavte pred nekoja godina, super ispadna. Kolku so me drzi memorijijata bas komunjarcinjata i levicarite, togasni sareni si igravte revolucii i ja zasravte do tolku da ne se poprava povekje. Bitno kako velis, ako ne probavte od kaj ke znaevte. E pa ete sega znaete, samo neznam so mislite deka ke popravite, toa samo ne mi e jasno. Toa probvanjeto vase mnogu ne kostase kako republika i kako narod. Tuka onaa izrekata za proba pari ne zemaat ne vazi.
I neznam za vas, jas od ko padna rezimot strogo na izbori si glasam za najradikalnata albanska partija ili koalicija od niv, i toa svesno. Ne ko vas da se vadam so muabeti kako deka sum imal samo najdobri nameri. Nemam. Bitnoto vo muabetot e deka kako sto velis da go prekinime krugot od glasanje za sdsm ili vmro. Ete jas go prekinav mnogu pred da me posovetuvas :toe:

Ne ne stavaj vo ist kos site. Ne bese narodot glup, tuku eden specificen del od narodot, sarenite kurtoni, sega po novo levicarite. Ke si recis deka ti bese glup, ne site.
Автоматски споено мислење:

Vlade se super si pisa, ama ego tripov ti preteruva na momenti.
Ili stvarno si ostarel pa memorijata ne te sluzi kako porano.
Daj popravi me, bas me interesira kade memorijata mi zataila.

Ne ne stavaj vo ist kos site. Ne bese narodot glup, tuku eden specificen del od narodot, sarenite kurtoni, sega po novo levicarite. Ke si recis deka ti bese glup, ne site.

Не не мислев на оние што го гласаа Зајко дека се глупи кај може човек вмровец да го заебе, еве по ново пунтерот што вика свесни сте ама намерно за инат дното да го допрела Македонија

Не не мислев на оние што го гласаа Зајко дека се глупи кај може човек вмровец да го заебе, еве по ново пунтерот што вика свесни сте ама намерно за инат дното да го допрела Македонија

Za koe dno zboras be druze? Dnoto dopreno e ehehee. Kaj zivej ti, vo podrum?

Секој народ добива тоа што заслужува. Кога патриотите предвидуваа вие му се исмејувавте, ги правевте глупи, заостанати и не знам што, сега како што викаш, што ве ебам потонете.

Дај бе друже кажи ми колку патриоти се вратија во Македонија за Груевизмот од што цветаше ко пупка у пролет државава, 10к, 20к, 50к колку?
Хм сега сфаќам од каде толкава побарувачка за станови тек па Жмикацот на власт кога ке дојде со браќава па нема да можат да постигнат со градење згради за да ве собере

А незнам бев масно ткиво да вадам сеа ке проверам до кај сме

Proveri i vrati se. Tuka sme, ne se sekiraj.

@Darling ajde duri senilnosta ne ne potfatila i dvata, cekam da me popravis.

Последно уредено:
Pa na primer ne vnimavas koj ti e sogovornik i ne meshash.
Moze i ne si ti kriv, dali so "ukrasive" na avatarite me meshash so drug, ili imam slicen nick so drug, moze za sveti Nikola uste sega si na rakija, ili pa e do godinite, ili ednostavno sakas da se pretstavis na forumov na najvisoko moralno skalilo i teras ego trip za kogo i te predupredi moderator i veke ne pazis kogo so kogo grupiras ne znam, mnogu varijanti se tuka vo igra.
Ne deka e loso ili nesto specificno zamerlivo od moja strana, ama rekle starite gordosta zaslepuva.

Back
На врв Bottom