SkimSkam
Full Stack Говнар
- Член од
- 26 август 2021
- Мислења
- 2.119
- Поени од реакции
- 5.671
Не се сељачи ако сакаш.
?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се сељачи ако сакаш.
alfa.mk

Toa se albanci.
има ДУЗИНИ и ДУЗИНИ тука во Скопје што НЕ ти издаваат НИКАКВА сметка, во готово... НЕ Пиљари..Потполно си во право, еве пример Палма у вмровско време не знаеја како изгледа фискална сметка па кога се смени власт плачеа демек ги затвориле зашто давале шеќерчиња со отштампано општина Аеродром па као реваншизам
За ваквите лек е само плаќање со картичка и многу често го правам ова кога купувам од такви
Sent from my iPhone using Tapatalk

Македонскиов на google translate е преведен 100%. Тотален долг, кој е тој збор тотален бе.
Па добро требале вкупно да напишат
што не е воопшто битно како е напишано
затоа што нели битното е дека
има долг толкав колку што може секој да разбере од билбордот,не гледам некоја
голема смешка тука.
Се работи за сериозна сума на пари
24 милиони евра се
За толкава сума оставена во долг,
значи дека градоначалниката работела крајно несериозно и неодговорно
што на запад би резултирало во најмала рака со ревизија и одговорност.
Незнам што ви е толку смешно,
сакам и јас така како вас да ми биде
ама не ми е,не ми е ама баш ништо смешно
Па види се додека размислуваме што ми мења на мене ова , вака ќе се краде и нејзе пичка ќе ја боли,заев курот ќе го боли,ахмети курот ќе го боли, грујо курот ќе го боли и секој следен што ќе дојде,а ти ќе си плаќаш данок,од кој со твои пари од даноци они ќе плаќаат кредити,тие пари од кредити пола ќе завршат у нивни џеб пола нема да им се најде траг како во овој случај во кој е во долг оставена општинската каса,господ нема да знае како е направен тој долг и дали тие пари се стварно дадени таму,а ти прави се слеп и спиј, работи си за плата од 250-300 евра и ќути си додека некои милиони лупаат ало милиони,сеа немој да ме сфатиш дека нешто те навредувам ИЛИ било што,туку сакам да му се смени свеста на Македонецот,и да почнеме да се развиваме ,а не да не краде кој стигне и да ќутиме мамицата да им ја ебам,народот го донесоа до бедотија и до сиромаштија од таа нивна алчност
Почна Апасиев да избегава тв дуели а? Немал он да оди на материјална расправа со капиталисти. Бре бре, клошар еден.
Па добро требале вкупно да напишат
што не е воопшто битно како е напишано
затоа што нели битното е дека
има долг толкав колку што може секој да разбере од билбордот,не гледам некоја
голема смешка тука,туку напротив ова е за плачење само замислете колку би се сменил животот и на тетовчани и на цел тој регион доколку биле употребени тие пари во некои проекти, во кои би имало придобивка цело Тетово,стварно незнам што ви е толку смешно и за заебанција
Се работи за сериозна сума на пари
24 милиони евра се
За толкава сума оставена во долг,
значи дека градоначалниката работела крајно несериозно и неодговорно
што на запад би резултирало во најмала рака со ревизија и одговорност.
Незнам што ви е толку смешно,
сакам и јас така како вас да ми биде
ама не ми е,не ми е ама баш ништо смешно