Shto mislite za hranava
Attachments
-
271,4 KB Прегледи: 6
Пријателе ќе можеш ли да споделиш од каде купуваш Фитмин ? (продавница, локација, итн...)Прва храна на мојата кучка беше Монге , ја користев месец , два , после се префрлив на Оријен и Акана , меѓувреме експериментирав со Алева и готвени варијатни за на крај да бидам на Фитмин.
Фитмин мислам дека е супер , во однос на кешот и квалитетот .. Сега за сега мене ми одговара , иако и додавам плус готвена храна , пошто се работи за спортско куче.
За да се запознаеш со сите овие срања треба да експериментираш и да видиш кучето како ќе реагира и развива на различни варијатни ..
Oni se uvoznici, nema na drugo mestoОсвен во пет шоп Луна, каде на друго место во Скопје може да се најде Acana?
Јас имам германски овчар 4 месеци, почнав пред месец и пол да му ја давам ND храната и има голем видлив напредок изглед на крзно,раст,уши.. Измет скоро и да нема. Буквално како друго куче. Претходно му давав некоја турска Рефлекс или слично и никаков напредок а за измет не ми се ни коментира.Имам шарпланинче старо 4 месеци се мислам која храна да му ја давам за почеток?
Краток одговор е НеДобра ли е Amigo храната црвена од Кам што се продава во 15kg вреќа за домашна раса куче?
luna pet shop, cena 550-800denari kg zavisi od koj vidДечки, здраво.
Дали ќе може некој да ми каже каде да најдам Оријен и по која цена оди?
Фала
Hrana na baza na riba? Pileskoto e pricina za alegijata? Pro plan ima nesto sensitive linija. Royal isto imase nekoja, ama ne znam sto osnova eДечко, здраво, пак јас!
Мака мачам да најдам антиалергенска храна, која што не е греин фри или е лоу граин, но која што не содржи ни живина..Пробав да најдам низ форумов, но не успеав.. Помош ?
Извини на касниот реплај, не ми даваше да го отворам форумов, не знам зошто.Hrana na baza na riba? Pileskoto e pricina za alegijata? Pro plan ima nesto sensitive linija. Royal isto imase nekoja, ama ne znam sto osnova e