НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    75
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Не знам, јас мислам дека ако веќе толку рано го даваат(што мислам дека нема да се случи) - ќе жнијат во Сакраменто, има таму шутери што и те како добро ќе им дојдат на ЛА.

Вечер ќе лудува МСГ кога ќе падне рекордот, не знам Ален дали ќе биде во сала диспоштува, би било фино тоа од негова страна.

Член од
13 февруари 2019
Мислења
188
Поени од реакции
322
Не знам, јас мислам дека ако веќе толку рано го даваат(што мислам дека нема да се случи) - ќе жнијат во Сакраменто, има таму шутери што и те како добро ќе им дојдат на ЛА.

Вечер ќе лудува МСГ кога ќе падне рекордот, не знам Ален дали ќе биде во сала диспоштува, би било фино тоа од негова страна.
Автоматски споено мислење:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Далас - Лејкерс една од поинтересните завршници што ги имам гледано оваа сезона, последната минута и продолженијата беа лудило. На крајот од толку ѕвезди, Остин Ривс ја реши со тројка во последната секунда од продолженијата.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Кливленд имаат интересн,млад и долг ростер со талентирани играчи.
Ќе биде интересно да се види како ќе напредуваат следниве сезони.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Овие Мајами да си ебат векот од каде ги ископаа овие не драфтувани Винсент и Струс,алал да им е.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987

Kevin Durant
Kevin Durant has entered the NBA's health and safety protocols.
Durant, already listed as out Saturday due to ankle soreness, becomes the eighth Net to enter protocols. Brooklyn will continue to trot out a skeleton crew, spearheaded by Patty Mills and Blake Griffin for the time being.

Kyrie Irving has entered the NBA's health and safety protocols.
You can't make this stuff up. Just a day after it was announced that Irving has a shot to play this season (in a limited capacity), he becomes the ninth Net to enter protocols. The fun never ends for this guy, and we'll continue to keep our eyes peeled for the latest news.

Член од
22 октомври 2020
Мислења
67
Поени од реакции
92
Decki predlog koja ke bidi po interesna za gledanje Bruklin Denver ili Cikago Lejkers

Kajgana Shop

На врв Bottom