Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Се спомна Коњаникот и одма се бега а :icon_mrgr:
Сеа да бевме сите као Коњаникот и држата ќе беше поарна ама Пелистер пак ќе беше вечно втор :D

Се спомна Коњаникот и одма се бега а :icon_mrgr:
Сеа да бевме сите као Коњаникот и држата ќе беше поарна ама Пелистер пак ќе беше вечно втор :D
Чоек со Коњаникот од секогаш сум имал ок односи на форумот , ама нивото на дискусија тргна кон 7-то одделение , па сега имам две солуции или да се одјавам од понатамошно дупење на темата , или да му дам телефонот на син ми и да продолжите да си пишите ... Јас одбрав првата ... Одјава втор пат за денес

Поздрав Битолчани до следното масовно пцуење. Најавија на работа после нова година некое дете од Битола ќе пристиге да работи, ако е некое Чкембарче ќе биде интересно, ќе го пазиме како шура да ни е :D

Поздрав Битолчани до следното масовно пцуење. Најавија на работа после нова година некое дете од Битола ќе пристиге да работи, ако е некое Чкембарче ќе биде интересно, ќе го пазиме како шура да ни е :D
Брат како да ти објаснам дека многу си глуп? :D Те дупи цел форум, дури и "твојте". Жал ми е жими се.

Се напраја глупи мајтапи и гибања, доста е веќе, излезе лошото.
Олабај се, никој не те ферма.

Брат како да ти објаснам дека многу си глуп? :D Те дупи цел форум, дури и "твојте". Жал ми е жими се.

Се напраја глупи мајтапи и гибања, доста е веќе, излезе лошото.
Олабај се, никој не те ферма.
Добро брат еве многу ми е битно што мисли некој зеленобел од кајгана форум, гледам ме скинаа моите од дупење. Битолчанец сам по себе е за дупење од милион и една причина

Ни ни треба да ме ферма некој со зелено бела боја, што честитате бајрам и навива за Шкендија и Слога во некои претходни сезони. Таман ви е и бојата погодена за ислам.

Веќе кога сме кај девојките и оф-топик муабетите, и јас (ќе) имам шура од „непријателска“ територија, то је то :icon_mrgr: :pijanco:
Темава полека заличува на муабетите од 2007-2009 на форумов.
Hint: Би ви препорачал да ги следите преписките на ФА, ЦПБ, Ајдуци и Лозари од тие години :icon_mrgr:

Веќе кога сме кај девојките и оф-топик муабетите, и јас (ќе) имам шура од „непријателска“ територија, то је то :icon_mrgr: :pijanco:
Темава полека заличува на муабетите од 2007-2009 на форумов.
Hint: Би ви препорачал да ги следите преписките на ФА, ЦПБ, Ајдуци и Лозари од тие години :icon_mrgr:
Збори збори ти, да не го прочита форумов па да бидеш избркан назад на планината.

12.12.2021 - Shkendija vs skopje |
Прекрасен број и вокал, 2 нови знамиња (автентични и убави), мало пиро, а мојот личен омилен дел од натпреварот беше
„пријателски“ поздрав до Артан Груби (иако не ми се допаѓа ова политичко срање во сцената).
image.png

image.png

image.png
image.png

@bohemian што му скандиравте?

Иначе последниве неколку страни се враќање во минатото, флеш бекови добивав од МакТифо Сцена профилот на ФБ. Можда и најдобрата работа што Мвр ја направиле задњиве 10тина години е гасење на тој профил.:D

Иначе последниве неколку страни се враќање во минатото, флеш бекови добивав од МакТифо Сцена профилот на ФБ. Можда и најдобрата работа што Мвр ја направиле задњиве 10тина години е гасење на тој профил.:D
На конзули форумот беше бетер... по 10 дена пред и после утакмица имаше вакви муабети :D :ROFLMAO:

некои „пријателски“ скандирања за него и неговите роднини...

Alo nekoj od komiti,priberete si go malio , iskarajte go malce. Ilko bate vo red e interesen si se , olabaj malce.
Ko ke porasni saka da bidi @kano [emoji16] odamna e klaen na ignor lista ne znam oti ne go swtivte deteti deka blada veles komiti ne znaj kajntera a denes mu se istovarija sverceri a do vcera ideja so nas pa karaja bitolaki picki turi mu kur na site a posebno na ova deteto
Inaku se slozvam i jas sum da ne idat tuka cupinjata na neturalen teren kaj sakaat i koga sakaat tuka samo klubot ke strada a za prv pat posle 20 godini imame sansa za titula koj gi eba neka gledaat na tv kako nie godini ko ne dupeja vo kale nema uslovi a za na fudbal vgodina koja saka mozi da idi sega nema uslovi edna tribina so znaci me bitno so mislime nie vazno e reseno dadena e dozvola mozat ako sakaat da dojdat pa kako ke pocni i zavrsi natprevarot ke vidime
P. P. S. A bliznakot vistina tie sura od veles mu e zenata pa ti vidi sega koj kogo ebi [emoji16] a za tie od gracec i kondovo so se glavni skopje a ekipata od gorce mu e orethornica i se ebavaat vo metropolata stram mi e da zboram kiradzii vo spostveniot grad se skopjani!

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom