Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
hahahahahaha a ti kazuvat tebe drugarkite so kogo se ebat ? hahahaha mrsnak ni eden pomini nakaj Cair da ja vidis realnosta bratucetkati so gore nagore :pos:
Приберете си ги средношколките од градски парк, не може да стигне веќе каурската младина, ќе треба на трибина се каурчиња да ви стојат после.

borec 0-3 SHKUPI

35D00698-6865-4D08-9BF6-8AE5A920EAA1.jpeg826E48F1-7B8D-41BF-A321-E383994741F3.jpegAB84C567-8D6A-41DB-B72D-A4B052A8FF8F.jpeg
Автоматски споено мислење:

Приберете си ги средношколките од градски парк, не може да стигне веќе каурската младина, ќе треба на трибина се каурчиња да ви стојат после.
“drugarkite moji ne se ebat vo Cair” :pos: :pos: :pos: :pos:
zosto site navivacki grupi vi ja peat pesnata “Vo Cair vi se ebat sestrite”?

Breeeej kako gi pregore.

Epten izlisen muabet e ova poshto ne se desava u realnosta, za razlika od toj na komita ultras. Edna drugarka neam sto se ebavala so zatucani likovi od cair. Po nekoja sto imala decko albanec imale kulturen obrazovan narod sto uopste ne se zamara so sverceri ili golemi albanii.
Ова отчет ти дават на дневно, неделно или месечно ниво која со кого се ебавала?

Znaj i knauf da mesti i parket da redi, samo toj ke e majsotrot vo videoto ti mazhot so odi na rabota...Mala shala Ilija bekrija, ne zameruvaj :ROFLMAO:
Не замерувам јас ама може инцест да е тоа, може женава да му е роднина, може сум битолски зет како што личи за еден Вардарец :D

borec 0-3 SHKUPI

Прегледај го приврзокот 316342Прегледај го приврзокот 316343Прегледај го приврзокот 316344

“drugarkite moji ne se ebat vo Cair” :pos: :pos: :pos: :pos:
zosto site navivacki grupi vi ja peat pesnata “Vo Cair vi se ebat sestrite”?
Од кога не си бил во градски парк ти?
Има една преку 10 пати има дојдено за Штип, многу слободно се чуствувала тука, коктели, скопско, ова она. Да ти пратам уште нешто друго ако сакаш во ПП ама да не те фати срце па да пцовисаш.

Не замерувам јас ама може инцест да е тоа, може женава да му е роднина, може сум битолски зет како што личи за еден Вардарец :D
Имам читано дека оловото е штетно , ама дека е до толку и вакви последици остава не сум знаел ...

Друже на пролет титулата ко ќе му ја земаме сакаш пред Тв да си или во Јане? Седи олабајсе
Вакво нешто фалеше.
Годино и години се немаме видено на трибина, ебати ривалите....
Ќе дојдат среда, ама и ние ќе одиме на пролет кај нив;)
Se si stoj to sho vikash i jas sum za da ima na sekoja utakmica gostinski navivaci,ama bash za ova utakmica mislam deka e mnogu pogresen poteg da se nosat nevestite od sk vsala.Prvo celo vnimanie ke bidi na tribini mesto na teren. Vtoro ako se slucat nekoj ne sakani incidenti nekam ni da pomislam na to koj ke bidi odgovoren ? Drugo e na stadion tesko se doaga do fizicki kontak, ama vsala ?! Dvoranata nasha ne ispolnuva nikakvi uslovi za bezbedno da se vnesat i iznesat gostinski od isti vlez treba da vlezat so ostatokot na tribina.Treto i taka e reduciran kapacietot pa fali uste nevesti, pa kordoni ebr pa obezbeduvanja pola tribina treba da se zatvori samo tie da se bezbedni. Mene momentalno me interesira samo to sho ke se sluci na parket, sakam Pelister da pobedi i toa mi e najvazno. A Skopje zdravi zivi do na prolet sekako ke mu odime pa neka se mislat mvr i rfm. Imash 100 nachini da dojdish do karta vo Jane :)

Имам читано дека оловото е штетно , ама дека е до толку и вакви последици остава не сум знаел ...
Здраво шура како си, имаш поздрав од братчедати, како е кај вас во Битола, убо ли е времето или во среда пак ќе го чистите снего и ќе се дига паркето?

hahahahahaha a ti kazuvat tebe drugarkite so kogo se ebat ? hahahaha mrsnak ni eden pomini nakaj Cair da ja vidis realnosta bratucetkati so gore nagore :pos:
Samo na forum si ebel ti druze.
Ама заборавате дека колку женски одат од кај нас скопје толку и машки... па сеа види.... јас имам само 10 другари шо учеа скопје и секој викенд беа со скопјанки.
Мене првата љубов ми е скопјанка, Крани се запознавме, одбојкарки беа :backa:
Не знам зошто ама многу не сакат. Паѓат на акцентот мангупски :cenzura::D
Sekako ova e porealen muabet nego deka sverceri i iskriveni faci od grcec ebele devojki u skopje.
Glup muabet vi e toa deka Albanci (sverceri vanabi kriminalci i takvi) ebele skopjanki, ne se desava toa ne znam sto bladate.

Здраво шура како си, имаш поздрав од братчедати, како е кај вас во Битола, убо ли е времето или во среда пак ќе го чистите снего и ќе се дига паркето?
Ти мене си ми шура , имаш измешано брзините ....
Еве @Goran Bt можи да ти потврди ...така да не пикај газот кај шо се мерат к@рој

Prajte mu be na Ilko muabet greota e, na gla go imat pusteno ko mal.
Боооо, оваа досетка од познатиот битолски хумор ли е, на кој се смеете само вие?

Јад тебе сум ти шура , имаш измешано брзините ....
Еве @Goran Bt можи да ти потврди ...така да не пикај газот кај шо се мерат к@рој
Како ќе ми потврди човек што не гледа убаво и видел како четвртина трибина се радувала кога Силекс дал гол?
И не викај појачување зошто кога ќе дојде бато @Saber Rider ќе видите убаво.

Секако глуп е муабетот се ебењето на сестрите. Генерално и од комити ми било тапа коа се тераат филмовите со ебењето, има многу појаки и подобри ремети од тој. Во среда ќе биде права журка. Ќе зоврие салата. Само кажете ќе барате ли сертификати ко михајло што ви бараше?

Боооо, оваа досетка од познатиот битолски хумор ли е, на кој се смеете само вие?

Како ќе ми потврди човек што не гледа убаво и видел како четвртина трибина се радувала кога Силекс дал гол?
Горан ме знае лично за тоа го тагнав ,значи толку на ова тема од мене со тебе шура

@ZelenoBel :pos: :pos:
Секако глуп е муабетот се ебењето на сестрите. Генерално и од комити ми било тапа коа се тераат филмовите со ебењето, има многу појаки и подобри ремети од тој. Во среда ќе биде права журка. Ќе зоврие салата. Само кажете ќе барате ли сертификати ко михајло што ви бараше?
Секако

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom