Формула 1 - сезона 2021

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2021 ?

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас да сум на местото на Макс ако вака остане на 2-3 круга до крајот едноставно би се паркирал во знак на протест и би ја напуштил трката. И онака не му менува ништо ама барем јасно и гласно ќе и покаже на ФИА што мисли и тој и сите Ф1 фанови за ова. Вакво одвратно фаворизирање немам видено во ниту еден спорт. Па британските коментатори срам ги изеде од оваа одлука на почетокот.

Макс тркава ја вози просечно. Сигурно ментално падна после стартот но се надевам ќе има некоја возбуда при крај.

За ФИА и одлуката сосема очекувано ми беше и воопшто не се изненадив. Од цел свет прават будали.

Колку треба да си ретардиран и со пречки во развојот да напишеш „сам против сите“ (проследено со тајпо што е нормално за благ мозочен удар) пред вакво мафијашко и неспортско форсирање од ФИА? Буквално само последниве две трки ги гледам, не ни имам некој фаворит, ама јас ваква травестија одамна немам гледано во било кој спорт. Битно се попали ко мајмун.

Јас би да ја прекинат трката уште сега и да му ја дадат титулата на Хамилтон уште сега. И така сезонава ја решија стјуардите надвор од патека, што има да се тркаат? Кому воопшто му е гајле за тркањето?

Па се надевам ако ѓупацов ја освои титулата ќе се повлече ко Розберг на времето и ќе не остави да гледаме Ф1 до година.

Бреееј се жалеа на опасно возење од Перез :pos: Која мизерија од екипа, секоја чест, врвни плачипички...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Дали слушнав добро дека Тото го моли Маси да не пуштаат сејфти?? :pos: Циркусот продолжува...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Колку треба да си ретардиран и со пречки во развојот да напишеш „сам против сите“ (проследено со тајпо што е нормално за благ мозочен удар) пред вакво мафијашко и неспортско форсирање од ФИА? Буквално само последниве две трки ги гледам, не ни имам некој фаворит, ама јас ваква травестија одамна немам гледано во било кој спорт. Битно се попали ко мајмун.

Па баш заради тоа, ти си исто толку спортски неписмен како и твоиве другарчиња овде, како мислиш да сфатиш било што?
Иначе ќе мора да ти го пријавам мислењево, јебига реципроцитет ништо лично, знам дека интелектуалниот капацитет толку ти дозволува.
Фледај до крај, да го видиш осумкратниот Светски Мампион како ја крева титулата.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom