- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.783
- Поени од реакции
- 5.056
Нема добро и лошо...има само различни луѓе.Јасно му е некој на темава по која дефиниција се одредува добар/лош ?
Нема добро и лошо...има само различни луѓе.Јасно му е некој на темава по која дефиниција се одредува добар/лош ?
Гледам 105 страни се пишува за тоа.Нема добро и лошо...има само различни луѓе.
Во основа тролаат во стилот сите мажи се вакви и сите жени се онакви итн...нема поента на тоа сакаат секс или да се караатГледам 105 страни се пишува за тоа.
Муабет уз чашка, инаку нема врска дури ни дефиницијата добар, лош и незнамкаков.Гледам 105 страни се пишува за тоа.
Штета нас не палит танга, нетокму да е, приглупи, просек убави и нејќеме да знаеме.Jas sum najdobra najpametna i najubava ete taka da si znaete.
Умрела циганката што ја фалела.Што би рекле КуманоФци, фали ме усто.....
..и не обожаваш запирки, нелиJas sum najdobra najpametna i najubava ete taka da si znaete.
Steta bas so ne ste ni takvi inace simpatii ke mi bevte axixxiШтета нас не палит танга, нетокму да е, приглупи, просек убави и нејќеме да знаеме.
Sam ako ne se pofalish nema nikojУмрела циганката што ја фалела.
Zatoa si ti tuka dusho ...и не обожаваш запирки, нели
Takoj si eШто би рекле КуманоФци, фали ме усто.....
zaboravi najbitnoto i najneebena....Jas sum najdobra najpametna i najubava ete taka da si znaete.
Se naj sum nemoj da si ljubomirenzaboravi najbitnoto i najneebena....
Дена, барај куче што ќе трча по тебе а не ти по него да трчаш.....така ќе си ги решиш егзистенционалните проблеми колку толку.Se naj sum nemoj da si ljubomiren
Јас сум ептенSe naj sum nemoj da si ljubomiren