- Член од
- 21 февруари 2007
- Мислења
- 1.210
- Поени од реакции
- 2.070
Се исплаши пичката, мислеше да не јади ќотек пак, али ни Цане не иди на ракомет, ни Митрата е во Битола да јади заушки.Ke bese interesno derbi vo sreda so Vujo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се исплаши пичката, мислеше да не јади ќотек пак, али ни Цане не иди на ракомет, ни Митрата е во Битола да јади заушки.Ke bese interesno derbi vo sreda so Vujo
Моја желба веќе неколку години, но мислам дека шансите да се случи се мали за жал.Урош Зорман!
ЕКИПА дознава дека во игра се две опции, и двете странски тренери кои веќе ги понудиле своите услови, а претседателот Михајловски во најскоро време ќе одлучи кому ќе му ја додели „диригентската палка“.
Првиот е Урош Зорман, прославениот словенечки ракометар кој по завршувањето на кариерата извесно време работеше со Талант Душебајев во Киелце, а моментно е шеф на стручниот штаб на Тримо Требње во татковината. Зорман беше блиску до кормилото на Вардар во 2019 година, тогаш „црвено-црните“ не постигнаа договор со Словенецот, но лесно може да се случи тој во наредните денови да пристигне во Скопје на потпис со Михајловски.
Вториот кандидат е Славко Голужа, поранешниот селектор на Хрватска кој моментно е шеф на стручниот штаб на Татран Прешов. Словачкиот состав веќе подолго време има сериозни финансиски проблеми, тоа резултираше и со намалување на амбициите, па Голужа без многу дилеми би пристигнал на чело на македонскиот првак, со кого повторно би бил дел од Лигата на Шампионите.
Каков Славко, или Зорман или некој Шпанец таму.И јас од друга страна разбрав дека Зорман и Голужа се во игра. Славко мислам дека е полоша опција и од Вујо. Ама ако го потпишеме Зорман, тоа е the real deal.
Што знам бе дали е грешка, со него ќе изгубевме секако. Сега имаме и некаква шанса.Не требаше да го шутнат сега. Грешка е ова. Требаше да се чека со Еурофарм да завршиме. Мене лично не ми се допаѓа ова.